Cele mai abile zodii care evită discuțiile neplăcute, certurile și conflictele sunt zodii care știu să negocieze și care tratează de multe ori cu un strop de nepăsare persoanele dificile. Între acestea se numără zodiile de Aer și zodiile de Apă. Iată așadar, care sunt cele mai capabile zodii care evită disputele.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt recunoscuți pentru răbdarea, amabilitatea și diplomația lor. Se numără printre cei mai permisivi și pașnici nativi ai zodiacului. Oricât de inflamate ar fi unele situații și oricât de dificile ar fi unele persoane, Gemenii reușesc cu abilitate să evite conflictele și să lase lucrurile să curgă de la sine. Nativii zodiei nu își pierd timpul să se certe cu nimeni, pentru că întotdeauna au ceva mai bun de făcut!

Zodii care evită disputele. Zodia Balanță

Semn de Aer, Balanța se spune că este zodia echilibrului și a adevărului. În orice situație conflictuală, ea nu încearcă să câștige ceva prin ceartă, intimidare sau presiuni, ci va încerca mereu să pună în lumină adevărul. În opinia Balanței, nu merită să intri în conflict cu nimeni decât pentru o cauză nobilă. Balanța va ocoli mereu persoanele care declanșează conflicte pe marginea unor subiecte banale sau triviale.

Zodia Vărsător

Nativii Vărsători ocolesc orice situație problematică și orice conflict. Doar dacă au prea mult de pierdut, se luptă pentru interesele lor, dar vor găsi ”arme” mai sofisticate decât adversarii lor. Pentru Vărsător, conflictele sunt inutile. Cine îi provoacă, va fi tratat cu indiferență sau va fi dat imediat pe mâna poliției. În familia unui Vărsător nu se vor isca niciodată certuri, pentru că el știe cum să împace pe toată lumea.