Super Luna Albastră din data de 30 august, din zodia Peștilor, este un eveniment deosebit pe harta zodiacului. Este cea de a doua lună plină din luna august, după Luna plină din data de 1 august care a fost în zodia Vărsătorului.

Când avem parte de două luni pline în aceeași lună calendaristică, cea de a doua lună plină este denumită luna albastră. Fenomenul este destul de rar, dar repetitiv o dată la doi sau trei ani. Dar, pe data de 30 august, ne bucurăm de un fenomen și mai rar, deoarece nu este o lună plină obișnuită, ci o Super Lună, așadar Luna se va găsi în punctul cel mai aproape de Pământ și va părea mai mare și mai strălucitoare.

Ce semnificație are Super Luna Albastră din 30 august

Luna plină din Pești este luminată, pe data de 30 august, de Soarele din Fecioară și intră în conjuncție cu Saturn retrograd din Pești. În această perioadă, Mercur este și el retrograd în Fecioară, iar Venus este retrograd în Leu. Cu o astfel de conjuncție astrală și cu o energie intensă, Super Luna Albastră va marca o perioadă tensionată pentru multe zodii.

Astrele sau planetele retrograde menționate mai sus vor complica lucrurile pentru zodiile care au deja probleme în relațiile cu unele rude, cu frații, dar mai ales cu partenerii de viață. Pe de altă parte, Luna plină din Pești poate complica și unele situații pe care ar fi bine să le amânăm sau să le evităm, cum ar fi:

  • Renovări și schimbări majore în locuință
  • Achiziția unei locuințe
  • Achiziția unei mașini
  • Cumpărăturile on-line
  • Achiziția de bilete de avion sau vacanțe în străinătate
  • Întâlnirile cu rudele în vârstă, frații și socri
  • Proiectele de cuplu dificile
  • Colaborări și afaceri noi

În perioada influențată puternic de Super Luna Albastră, din 28 august până pe 1 sau 2 septembrie, este bine să ne abținem sau să amânăm activitățile dificile, care costă mult sau care presupun un efort deosebit. Mai bine ne bucurăm de liniște, ne relaxăm, ne plimbăm, ne jucăm cu copiii sau ieșim la o cină romantică în doi.

Trei zodii profund afectate în dragoste de Luna plină din Pești

Dragostea este un capitol delicat, iar relațiile de cuplu pot deveni mult mai dificile în ultimele zile de august. Luna plină din Pești ne îndeamnă să fim cât mai echilibrați, să păstrăm o atmosferă destinsă acasă, să ne protejăm familia și dragostea. Nu trebuie să lăsăm pe nimeni să ne influențeze în iubire! Orice intervenție din partea unor persoane din afară sau din familie ne poate alunga liniștea și armonia din cuplu.

Cu toate acestea, este posibil ca mulți nativi din Fecioară, din Rac sau din Pești să aibă probleme mai mari în dragoste. Ei sunt profund influențați de Super Luna Albastră în ceea ce privește emoțiile, trăirile interioare, dorințele, amintirile și regretele.

Mulți nativi din cele trei zodii vor fi mai sensibili în aceste zile, vor simți nevoia să facă reproșuri, să ceară mai mult de la partenerii lor și să fie mai exigenți. Dar Venus arată că problemele din dragoste pot fi depășite prin comunicare sinceră și cu multă răbdare și afecțiune. Cine iubește cu adevărat, nu se va lăsa influențat de sentimentele tulburi pe care le va încerca în aceste zile!