Zodiacul ne dezvăluie tuturor trăsături mai puțin știute, dar și abilități înnăscute pe care, poate, nu le-am descoperit. O surpriză pe roata zodiacului sunt zodiile care au darul vindecării.

Prin înțelepciunea lor, prin empatia, compasiunea și bunătatea pe care o arată, aceste zodii au harul de-i ajuta pe cei din jur să se vindece. Ele acționează de multe ori inconștient și alină dureri sufletești, angoase și suferințe.

Zodia Berbecului

Prima zodie dintre cele 12, o zodie de Foc și o zodie predominant masculină, este cunoscută pentru curajul, îndrăzneala, dar și nesăbuința ei. Berbecii sunt impulsivi și ambițioși. Dar o latură mai puțin cunoscută a acestei zodii este darul vindecării. Puțini nativi ai zodiei sunt conștienți de harul pe care îl au, cei mai mulți nici nu își dau seama cât de mult bine fac în jurul lor prin capacitatea lor imensă de a iubi și prin compasiunea pe care o simt față de oameni.

Berbecul simte tot timpul nevoia să îi ajute pe cei din jur, mai ales pe cei care sunt nedreptățiți, pe cei care suferă și pe cei care au nevoie de înțelegere. Berbecilor nu le este teamă să înfrunte tot felul de situații dificile, presiuni, constrângeri și lipsuri pentru a-i ajuta pe alții. Îi inspiră pe ceilalți să își găsească puterea interioară și curajul de a înfrunta greutățile și rămân alături de ei, pas cu pas, pentru a-i susține.

Zodia Racului

Între cele patru zodii cu darul vindecării se numără și Racul, o zodie de Apă, guvernată de Lună. Este o zodie a intuiției și a iubirii, a sensibilității și compasiunii. Nativii acestui semn sunt fie introvertiți și egoiști, fie iubitori, generoși și foarte sensibili la nevoile altora, iar aceștia din urmă au harul de a-i ajuta pe cei din jur să își vindece rănile emoționale.

Datorită empatiei cu care sunt înzestrați, nativii Raci au capacitatea de a percepe și de a înțelege suferințele celorlalți, durerile, slăbiciunile și temerile. Ei vor fi alături de tine, dacă suferi din dragoste sau dacă boala te ține în casă și ai nevoie de cineva care să îți dea curaj.

Nativii Raci sunt plini de compasiune și ajută nu doar oamenii la nevoie, ei sunt foarte atașați și de animale. Mulți dintre ei se ocupă de animale rătăcite sau bolnave, se implică în activități de caritate și se ocupă de protecția naturii și a animalelor.

Zodia Balanței

Nativii Balanțe au un simț excepțional al detaliului. Nimic nu le scapă! Ei sunt foarte atenți la oameni, la emoțiile lor și la nevoile lor. Le place foarte mult să ajute, sar imediat de partea celor nedreptățiți, vin alături de cei bolnavi și întind o mână celor înfrânți de soartă.

Balanțele iubesc adevărul, dreptatea, armonia și echilibrul. Întotdeauna vor fi alături de oamenii care suferă, care sunt nedreptățiți sau care nu reușesc să se echilibreze emoțional. Întotdeauna vor știi cum să îi asculte pe ceilalți și să îi aline, au harul de a găsi cuvinte de încurajare și argumente pertinente pentru oricine are nevoie de susținere.

Balanțele iubesc oamenii, iubesc foarte mult copiii și vor fi alături de cei care au nevoie de puterea și dragostea lor. Mulți nativi ai zodiei se implică în activități de binefacere pentru copii și pentru mame.

Zodia Peștilor  

Ultima dintre zodii este cu certitudine o zodie cu darul vindecării. Peștii sunt emotivi, empatici și foarte atenți la sentimentele oamenilor. Chiar dacă par uneori mai visători și superficiali, în realitate ei înțeleg foarte bine sufletul omului și dorințele reprimate, suferințele vechi și visurile greu de atins.

Peștii vor întinde mereu o mână de ajutor celor care au nevoie. Niciodată nu vor trece nepăsători pe lângă oamenii care suferă și care au nevoie de încurajare. Cu sufletul lor sensibil, Peștii vor găsi cuvintele potrivite pentru cei care au nevoie de alinare. Le place să alinte, să iubească și să dăruiască mai ales celor care nu au avut niciodată parte de dragoste.

Mulți nativi ai zodiei se dedică profesiilor și meseriilor care implică directa comunicare cu oamenii. Peștii pot fi educatori, medici, asistenți medicali sau sociali, lideri de ONG-uri, activiști de mediu sau psihologi. Le este foarte ușor să înțeleagă suferințele oamenilor și să le ofere suport pe mai multe planuri.