Taur

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada dragostei şi a renaşterii. Elementul caracteristic este pământul, iar planeta care te guvernează este Venus, simbolul dragostei.
Eşti feminină, deschisă şi îţi place să te bucuri de viaţă. Fire curajoasă şi muncitoare, te simţi capabilă să-ţi asumi multe, cu o condiţie, să nu fii presată de nimeni şi nimic. Nu suporţi stresul. În dragoste eşti fidelă şi ai nevoie de stabilitate. Eşti geloasă şi posesivă şi ai grijă de partener ca de o comoară. Ar fi bine ca partenerul să nu te înşele, căci nu eşti capabilă să-l ierţi.
Ce parfum ţi se potriveşte? Îţi plac parfumurile cu note florale de trandafir şi santal. Parfumurile subtile, în special cele cu aromă de migdale te avantajează cel mai mult.
SFAT: Atunci când te simţi obosită, îţi poţi recupera energia masându-ţi uşor gâtul cu puţin parfum.
Parfumul zodiei tale: Jardins Romantiques Paris de la Yves Saint Laurent. Aroma sa plăcută te va duce cu gândul la o primăvară pariziană.

Gemeni

Semnul tău zodiacal corespunde cu perioada în care înfloresc pomii. Elementul caracteristic este aerul, iar planeta care te guvernează este Mercur, simbolul relaţiei dintre corp şi suflet. Eşti o femeie inteligentă şi curioasă. Mereu în căutare de noi idei, nu suporţi conformismul şi rutina. Eşti glumeaţă şi vivace. Nu îţi faci proiecte pe termen lung în dragoste. Trăieşti prezentul după bunul plac. Dacă partenerul îţi este alături, îi eşti fidelă, dar dacă te plictiseşti alături de el, poţi rupe relaţia fără să te gândeşti de două ori.
Ce parfum ţi se potriveşte? Te avantajează parfumurile florale. Un amestec de arome de bergamotă, citrice şi orhidee îţi va da un aer proaspăt. De asemenea, ţi se potrivesc parfumurile orientale, care te scot din rutina zilnică.
SFAT: Pulverizează-ţi parfum pe încheietura mâinilor şi în dreptul urechilor pentru a te revigora.
Parfumul zodiei tale: Flower by Kenzo. Este un parfum efervescent care emană senzualitate.

Rac

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada în care încep fructele să se coacă. Elementul caracteristic este apa, iar planeta care te guvernează este Luna, ceea ce te face o fire sensibilă şi dedicată în întregime familiei. Ai o imaginaţie bogată şi preferi confortul vieţii casnice, decât realitatea dură a vieţii cotidiene. În ciuda faptului că anii trec, tu îţi păstrezi o latură copilărească, pe care o iubeşti la nebunie. Eşti foarte romantică şi visezi la o viaţă liniştită şi sigură.
Ce parfum ţi se potriveşte? Parfumurile cu arome dulci şi de fructe ţi-au plăcut dintotdeauna. Prin intermediul acestora îţi etalezi cel mai bine prospeţimea şi senzualitatea.
SFAT: Pulverizează puţin parfum în palmă şi lasă-te purtată în lumea viselor. Te vei relaxa pe loc.
Parfumul zodiei tale: Noa de la Cacharel. Îţi scoate în evidenţă forţa de atracţie.

Leu

emnul tău zodiacal coincide cu vremea secerişului. Elementul caracteristic este focul, iar planeta guvernatoare este Soarele, simbolul luminii şi al forţei. Eşti curajoasă, ai multă voinţă şi îţi place să cucereşti. Competiţia te stimulează, dar nu suporţi loviturile sub centură, deoarece eşti loială şi directă. Eşti exigentă în dragoste. Pentru a te seduce, partenerul tău va trebui să te impresioneze mai întâi.
Ce parfum ţi se potriveşte? Parfumurile cu arome dulci, te vor face întotdeauna să te simţi ca într-o livadă cu pomi înfloriţi.
SFAT: Cere-i partenerului să-ţi facă un masaj cu uleiuri aromate din esenţe florale cărora să le adaugi câteva picături de parfum. Te vei simţi ca o regină!
Parfumul zodiei tale: Chanel N°5. Îţi dă încredere în tine şi te face să te simţi minunat.

Fecioară

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada când începe culesul. Elementul caracteristic este pământul, iar planeta care te guvernează este Mercur, simbolul comunicării şi al diplomaţiei. Eşti o persoană pudică, secretoasă şi nu ai mare încredere în ceilalţi. Eşti rezonabilă, meticuloasă şi te gândeşti bine înainte de a acţiona. În dragoste, te ghidezi mai mult după raţiune, decât după instinct. Dar în spatele acestei aparente răceli, se ascunde o mare sensibilitate.
Ce parfum ţi se potriveşte? Alege parfumurile rafinate şi cu arome de fructe şi flori. Mandarin, lămâie, trandafir, mici accente de vanilie, toate acestea sunt o bună opţiune pentru rafinamentul tău.
SFAT: Dacă te simţi lipsită de energie masează-ţi timp de 2-3 minute şoldurile cu puţin parfum prin mişcări circulare.
Parfumul zodiei tale: Organza de la Givenchy, un parfum care emană feminitate.

Balanţă

Semnul tău zodiacal   coincide cu perioada recoltei. Elementul caracteristic este aerul, iar planeta care te guvernează este Venus, simbolul dragostei. Eşti o persoană inteligentă şi cauţi echilibrul şi armonia. Te ghidezi după instincte. Nu-ţi plac conflictele şi certurile. În dragoste eşti ba femeia romantică, ba femeia pasională. Este dificil de spus de ce parte înclină balanţa.
Ce parfum ţi se potriveşte? Parfumurile cu note diferite şi sofisticate îţi satisfac spiritul de aventurieră. Cele cu note florale vor încânta simţurile femeii romantice din tine.
SFAT: Înainte de a te culca, vaporizează puţin parfum pe partea inferioară a spatelui. Vei avea un somn liniştit.
Parfumul zodiei tale: Miss Dior de la Christian Dior. Un parfum feminin cu arome de un înalt rafinament.

Scorpion

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada semănatului. Elementul tău caracteristic este apa şi eşti guvernată de planeta Marte, simbolul combativităţii şi al acţiunii. Eşti o femeie inteligentă, intuitivă şi pasională în dragoste. Te fascinează tot ceea ce este interzis şi nou. Eşti dispusă la orice pentru a-ţi satisface curiozitatea. Trăieşti ca un vulcan în erupţie. Cu toate acestea, deşi nu este mereu uşor de trăit cu tine, eşti pe placul celorlalţi deoarece ai o personalitate fascinantă.
Ce parfum ţi se potriveşte? Caracterului tău nonconformist îi vin bine parfumurile surprinzătoare, cu note deosebite şi un amestec de dulce-picant.
SFAT: Pune câteva picături din parfumul tău preferat în apa de baie pentru a trezi mai multă senzualitate.
Parfumul zodiei tale: London for Woman de la Paul Smith. Mirosul său voluptuos, cu accente de citrice te va învălui în mister precum picăturile de ploaie londoneză.

Săgetător

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada germinării. Elementul caracteristic este focul, iar planeta care te guvernează este Jupiter, simbolul echilibrului. Ai o personalitate puternică. Eşti o femeie energică şi dinamică. În dragoste aspiri la o viaţă fără complicaţii. Dar nu eşti tipul de femeie care să evite conflictele şi nu te laşi călcată în picioare.
Ce parfum ţi se potriveşte? Alege parfumurile cu arome fructate şi florale. Notele de trandafiri şi de iasomie ţi se potrivesc de minune şi îţi trezesc bucuria de a trăi.
SFAT: Dacă te simţi puţin stresată, relaxează-ţi muşchii făcându-ţi un masaj energic cu puţin parfum.
Parfumul zodiei tale: Sensi de la Giorgio Armani. Un parfum oriental, floral care te va face să te simţi seducătoare.

Capricorn

Semnul   tău zodical coincide cu perioada de repaus. Elementul caracteristic este Pământul şi eşti guvernată de planeta Saturn, care simbolizează maturitatea şi puterea de concentrare. Eşti mai degrabă o persoană închisă, răbdătoare şi ambiţioasă, o muncitoare neobosită. Nu te poţi gândi la distracţie până ce nu termini o treabă urgentă. Nu te laşi influenţată uşor, nimeni şi nimic nu te poate face să-ţi schimbi opinia. În dragoste îţi vine greu să spui „te iubesc”. Dar în spatele acestor aparenţe se ascunde o persoană pasională, căreia îi este teamă să nu fie abandonată într-o zi.
Ce parfum ţi se potriveşte? Optează pentru un parfum oriental cu note fructate. Dacă vrei să te înveseleşti în zilele mohorâte, alege un parfum dulce.
SFAT: Parfumează un evantai şi fă-ţi vânt cu el atunci când te simţi deprimată. Aroma sa te va face să te simţi mai bine şi va diminua starea ta tristă.
Parfumul zodiei tale: London Woman de la Burberry. Acest parfum îţi va însenina dimineţile.

Vărsător

Semnul tău coincide cu apariţia rădăcinilor. Elementul caracteristic este aerul, iar planeta care te guvernează Uranus, simbolul spiritului independent. Eşti o persoană originală. Pentru a fi fericită, ai nevoie să creezi, să inovezi. În tine se ascunde o mare artistă care îşi doreşte foarte mult să se exprime total liber.
În dragoste eşti o visătoare şi o idealistă. Îţi plac bărbaţii misterioşi. Atunci când eşti îndrăgostită poţi fi femeia cea mai adorabilă din lume, cu condiţia ca partenerul să te lase să acţionezi aşa cum îţi doreşti şi să-ţi garanteze independenţa.
Ce parfum ţi se potriveşte? Îţi plac parfumurile tari, cu arome surprinzătoare: miere, santal, portocală şi scorţişoară. De asemenea, ţi se potrivesc şi parfumurile poetice, cu iz floral.
SFAT: Pentru a te simţi în formă, adaugă şamponului tău obişnuit câteva picături de parfum şi masează-ţi pielea capului. Te vei învigora rapid.
Parfumul zodiei tale: Love in Paris, de la Nina Ricci. Lasă-te sedusă de acest surprinzător parfum cu miros de primăvară.

Peşti

Semnul   tău zodiacal coincide cu perioada deszăpezirii. Elementul caracteristic este apa, iar zodia ta se află sub protecţia lui Jupiter, simbolul echilibrului, şi sub protecţia lui Neptun, simbolul transformărilor profunde. Eşti o fire sensibilă, emotivă şi ai tendinţa de a te încărca cu problemele celorlalţi. Nimic nu te lasă indiferentă. Ai un spirit deschis şi eşti pasionată de multe lucruri, chiar dacă uneori îţi vine greu să alegi. Din punct de vedere sentimental, eşti o idealistă.
Ce parfum ţi se potriveşte? Te simţi în elementul tău atunci când foloseşti parfumuri cu note de prospeţime. Aromele dulci şi florale sunt pe gustul tău.
SFAT: Pentru un moment de relaxare rafinată, masează-ţi uşor călcâiele cu o cremă în care ai picurat puţin parfum.
Parfumul zodiei tale:  L’eau de la Cartier. Este un concentrat de energie şi suavitate, care te va face să te simţi minunat.

Photo credit: Allan_AP / Foter / CC BY-SA