Uneori, nesiguranța are mult de-a face cu motivul pentru care o persoană înșală. Toată lumea devine nesigură la un moment dat, dar asta nu e o scuză pentru a fi infidel!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul vrea un lucru și îl vrea cât mai repede cu putință.

Odată ce a pus ochii pe ceva sau cineva, problema lui nu e dacă va obține, ci când va obține. El este foarte inteligent și rezistent. Berbecului nu îi place să i se spună că nu poate realiza ceva. Nesiguranța este ultimul lucru din mintea lui, dar din când în când poate avea mici scăpări. Poate avea tendința de a înșela dacă nu este mulțumit de ceea ce are. Întotdeauna oportunist, va părăsi o persoană pentru a ajunge la una mai bună, chiar dacă nu este moral și corect. Infidelitatea nu este exclusă în cazul lui, însă există o șansă mică să se întâmple.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul este o persoană extrem de motivată.

Dacă are o țintă, face orice pentru a o atinge și nu îi pasă ce crede lumea despre el. Taurul este dur și nu se va lăsa intimidat sau supus. El pare invincibil la exterior, însă interiorul stă cu totul altfel. Cu numeroase nesiguranțe în inimă, el ar putea să-și înșele partenera pentru a simți din nou că deține controlul.

Vezi restul zodiilor pe eva.ro