Horoscop săptămânal 8 – 14 mai  – zodia Berbec

Pune-ţi imaginaţia la încercare şi foloseşte cele mai dulci cuvinte să îi îmbuni pe cei pe care i-ai supărat. Se pare că trebuie să repari nişte greşeli în aceste zile, să îţi aduci aminte de ceea ce ai promis mai demult. Dacă trebuie să trimiţi un mesaj sau o invitaţie, cuvintele tale îi vor fermeca pe destinatari. Nu este greu să afli ce îşi doreşte fiecare şi să le faci pe plac.

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Taur

Treci printr-o perioadă cu sentimente confuze. La începutul săptămânii, ai zile grele şi tensionate, dar mai târziu sosesc şi veştile bune. La serviciu, trebuie să faci faţă singură unei avalanşe de responsabilităţi. Dacă nu eşti angajată, este o perioadă dificilă dacă vrei să îţi găseşti un loc de muncă. Vineri şi sâmbătă, trebuie să te aştepţi la surprize din partea familiei.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai – zodia Gemeni

Ar fi bine să le spui tuturor ceea ce te supără şi ce schimbări ai vrea să faci în viaţa ta. Poate că unii dintre prietenii tăi te vor ajuta cu soluții simple și nu vei mai cheltui atât de mulți bani. Dacă ai copii, încearcă să fii mai atentă cu cine se întâlnesc şi ce preocupări noi mai au. Este posibil să ai parte de surprize neplăcute din partea lor, spre sfârşitul săptămânii, dacă le laşi la dispoziţie o sumă mai mare de bani.

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Rac

Primeşti un cadou nesperat, luni sau marţi, şi ai o conversaţie care te pune pe gânduri cu un bărbat în vârstă. Din punct de vedere profesional, este posibil să ai parte de şanse noi. Prieteni vechi îţi propun să lucrezi şi în alt domeniu, să câştigi experienţă pentru viitor. În dragoste, se pare că vei trece la o nouă etapă. Poate că veți discuta mai des despre un bebeluș.

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Leu

Eşti mai sigură pe tine la serviciu şi ai ocazia să demonstrezi că te poţi ocupa şi de responsabilităţile dificile. În curând, vei lucra cu sume mari de bani, fie că investeşti o sumă adunată de părinţii tăi, fie că te ocupi de un buget serios la muncă. În viaţa intimă, Venus te îndeamnă să încerci să îţi schimbi programul și să petreceţi mai mult timp împreună. 

Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai – zodia Fecioară

Fii atentă cui îi împărtăşeşti dorinţele tale, la serviciu. Dacă nu cunoşti prea bine cine cu cine este prieten dintre colegi, micile tale planuri pot fi răstălmăcite de persoane răutăcioase. Marţi şi miercuri sunt zile în care trebuie să te lupţi pentru un drept care a fost neglijat sau nerespectat de autorităţi. Spre sfârşitul săptămânii, încearcă să te odihneşti.

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Balanță

Încearcă să te ocupi de tot ceea ce ţi-ai propus să faci în următoarele zile. Dacă le amâni din lipsa banilor, găseşte alte soluţii. Cu siguranţă, mai sunt şi alte metode să îţi atingi scopurile în afară de a cheltui foarte mulţi bani sau de a face un credit la bancă. La serviciu, eforturile tale de a face lucrurile să meargă mai bine par să fie zadarnice. Lasă-i şi pe ceilalţi să îşi facă griji!

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Scorpion

Vei avea o săptămână lipsită de evenimente neplăcute. Chiar dacă te aştepţi la veşti proaste, se pare că situaţiile dificile se vor îndrepta cu ajutorul unor persoane apropiate. Singurul moment tensionat al săptămânii va fi o şedinţă sau o întrunire la care, însă, ai putea lipsi, deoarece nu are foarte mare importanţă pentru tine. Vineri, te plimbi sau primeşti vizite. 

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Săgetător

Apar schimbări la serviciu care te preocupă o perioadă mai lungă de timp. În situaţiile tensionate, poţi interveni cu un sfat pertinent, dar ceea ce a fost stabilit rămâne neschimbat. Este posibil să te loveşti de ipocrizia unor colegi, aşa că pune pe hârtie tot ceea ce discutaţi. La mijlocul săptămânii, vei descoperi o problemă de sănătate care trebuie rezolvată urgent. 

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Capricorn

Gândeşte pozitiv şi vei avea rezultate pe măsură! Săptămâna aceasta, astrele sunt de partea ta şi vei beneficia de câştiguri bune. Mercur anunţă chiar un premiu sau un cadou pe care îl vei primi din partea unor persoane cunoscute. Miercuri şi joi sunt cele mai frumoase zile ale săptămânii pentru relaţia de dragoste. Sâmbătă, primeşti invitaţii la petreceri sau întâlniri romantice.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai – zodia Vărsător

Încearcă să faci ceva deosebit în timpul liber, un hobby, un sport, ceva creativ. Îţi va prinde bine să îţi schimbi preocupările cotidiene, să mai uiţi de grijile care s-au adunat în ultima vreme. Spre mijlocul săptămânii, ieşi mai des cu o prietenă, mergeţi la cumpărături sau pregătiţi o surpriză pentru cineva drag. Duminică este o zi obositoare, în care vei fi nevoită să susții pe cineva din familie.

Horoscop săptămânal 8 – 14 mai – zodia Pești

Clarifică o situaţie neplăcută din familie cât mai curând. Necazurile de acum se vor înmulţi, dacă nu pui capăt certurilor sau neînţelegerilor dintre rudele tale. Cumva, vei fi nevoită să iei partea uneia dintre ele. La serviciu, lucrurile merg mai bine şi primeşti veşti mai optimiste. Vineri, în mod special, un telefon important te va obliga să îţi schimbi planurile de viitor.