Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Berbec

Începe o săptămână mai dificilă, faci lucrurile pe jumătate şi nu rezolvi aproape nimic până sâmbătă. Este posibil să pierzi bani sau să cheltuieşti în folosul altuia. Dacă trebuie să împrumuţi cuiva bani, asigură-te că este o persoană foarte serioasă. Fereşte-te de conflictele care vor izbucni spre sfârşitul săptămânii între persoanele apropiate, să nu faci o greşeală gravă.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Taur

Vei avea curând o discuţie neplăcută despre ceea ce îţi aparţine doar ţie şi ceea ce trebuie să împarţi cu ceilalţi. Poate că este momentul să fii mai generoasă cu cei care ţi-au demonstrat mult timp că te iubesc şi că îţi oferă tot ceea ce pot. Miercuri şi joi ar fi bine să nu te bazezi pe salariu, dacă vrei să cumperi ceva important. Se pare că banii de care dispui nu sunt suficienţi.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Gemeni

Te angajezi să rezolvi prea multe lucruri deodată şi se pare că vei uita detalii semnificative. Vei reuşi să superi pe cineva şi vei avea nevoie de multă răbdare să îndrepţi lucrurile. Mai bine îi laşi pe ceilalţi să repare lucrurile, dacă tu nu reuşeşti să găseşti o soluţie convenabilă. Vineri vei avea ocazia să obţii un mic profit sau un avantaj la serviciu. 

Horoscopul săptămânii 24 – 30 aprilie – zodia Rac

Ai de îndeplinit sarcini importante şi vei primi ajutor din partea unor colegi sau a unor vecini. Este posibil ca unele persoane să te ajute indirect, fără să ştie, implicându-se în aceleaşi proiecte de care te ocupi şi tu. Nu schimba nimic, decât dacă se comit greşeli pe care nu le mai poţi îndrepta. Astrele avertizează asupra unor probleme de sănătate care apar la începutul săptămânii.   

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Leu

Te bazezi prea mult pe grupul tău de prieteni, dar, în această perioadă, vei găsi cu greu pe cineva să îţi fie alături. Încearcă să îţi petreci timpul liber cu familia sau cu cei mici, pentru că apar situaţii deosebite în care au nevoie de tine. Ajutorul prietenilor nu poate fi decât unul minor. Vineri sau sâmbătă vei încheia o afacere, o negociere sau o înţelegere în care vei beneficia de un preţ corect.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Fecioară

Trebuie să te împarţi între viaţa de familie şi exigenţele tot mai mari de la serviciu. Pe ambele planuri, ai de rezolvat situaţii mai deosebite, chiar ieşite din comun. Nu este exclus să fii nevoită să îţi dai toţi banii pentru a rezolva unele probleme. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, sunt şanse mari să primeşti o ofertă în jurul datei de 26 sau 27 aprilie. 

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Balanță

Vei reuşi să pui capăt unei situaţii mai dificile sau vei trece cu bine peste un obstacol greu. Astrele par să anunţe că se încheie o perioadă mai lungă de probleme şi că te vei bucura de linişte în curând. Marţi şi miercuri eşti căutată, primeşti telefoane şi mesaje de la persoane care vor să te întâlnească. Sâmbătă ai ocazia să scapi de o situație care se complică prea mult pentru tine.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Scorpion

Vei fi pusă în faţa unei situaţii în care trebuie să primeze demnitatea ta şi respectul de sine. Interesele celorlalţi sunt mai puţin importante. Asigură-te că iei cele mai bune decizii pentru familia ta, dar nu uita să discuţi cu fiecare membru în parte. Joi ai un program aglomerat şi, probabil, vei primi o invitaţie la prieteni care vor să îţi împărtăşească noutăţile din viaţa lor.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 aprilie – zodia Săgetător

Te vei bucura de mai multă libertate, fie acasă, fie la serviciu. Vei avea zile mai uşoare, lipsite de obligaţii, în care te poţi ocupa numai de tine. Nu uita însă de facturile rămase neplătite de ceva timp. Uranus te avertizează că vei fi obligată să plăteşti o sumă mai mare de bani decât ştiai tu. Poate fi vorba de o factură restantă din alt an sau o datorie minoră de care ai uitat.  

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Capricorn

Este o perioadă propice împăcărilor şi parteneriatelor. Dacă te-a supărat cineva, vei avea ocazia să te împaci cu acea persoană şi chiar să lucraţi împreună. Dar planurile de la sfârşitul săptămânii vor fi date peste cap de probleme noi în familie. Ar fi bine să te ocupi în primul rând de ceilalţi, şi apoi de tine. Copiii şi chiar partenerul de viaţă au nevoie de mai multă atenţie.   

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Vărsător

Îţi merge atât de bine săptămâna aceasta, încât sigur stârneşti invidia cuiva. Miercuri este ziua veştilor deosebite, iar duminică vei primi un cadou sau un câştig nesperat. Între timp, câţiva prieteni te vor ajuta să pui capăt unei situaţii grele din familie. Se pare că situaţia financiară se îmbunătăţeşte datorită soţului care începe să câştige mai bine.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie – zodia Pești

Ocupă-te în mod special de activitățile gospodărești şi lasă cumpărăturile pe mai târziu. Mercur te avertizează că vei pierde curând o sumă importantă de bani, dacă nu eşti foarte atentă la ce îi foloseşti. În zilele următoare vei descoperi o situație delicată care îţi dă peste cap anumite planuri legate de familie. Dacă nu poţi îndrepta situaţia, provoacă persoana care te-a minţit să spună adevărul.