Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie  – zodia Berbec

Fă ordine în activităţile şi planurile copiilor. Au nevoie de îndrumare și de noi activități educative după vacanța de Paște. Un prieten din trecut te caută să îţi împărtăşească noutăţile din viaţa lui. Întâmplările prin care a trecut sunt o lecţie de viaţă și, poate că, nu are cu ce să se laude, dar are nevoie de sprijin emoțional. Vineri, se pare că trebuie să împlineşti o promisiune făcută unei persoane foarte dragi, care îşi pune toate speranţele în tine.  

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Taur

Vei avea o surpriză plăcută din partea familiei chiar la începutul săptămânii. Se pare că părinţii sau partenerul de viaţă s-au decis să te susţină în planurile tale, chiar dacă vor fi nevoiţi să se împrumute de bani. Îşi vor da seama şi ei că dorinţele tale, o dată împlinite, le vor aduce şi lor beneficii mai târziu. La serviciu, vei găsi o atmosferă mai destinsă după Paște şi vor veni veşti bune de la clienţi.   

Horoscopul săptămânii 17 – 23 aprilie – zodia Gemeni

Vei avea o săptămână dificilă la serviciu, iar relaţiile cu cei din jur par să fie tot mai tensionate. Nici acasă, relaţiile cu membrii familiei sau cu partenerul de viaţă nu vor fi destinse. Apar diverse neînţelegeri, o parte din ele legate de datorii şi bani. Dar cele mai multe discuţii vor fi legate de planurile de viitor, dacă vrei să călătorești mai des în vara aceasta, dar nu prea ai bani.     

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Rac

Ai destule motive să fii nemulţumită săptămâna aceasta, dar încearcă să te bucuri de lucrurile mărunte şi frumoase. Se pare că Marte te împiedică să îţi duci la bun sfârşit planurile care implică mai mulţi bani şi sprijinul mai multor persoane. Încearcă să rezolvi fiecare problemă pas cu pas şi să obţii actele necesare sau semnăturile de care ai nevoie până vineri. Apoi, totul se poate organiza mult mai ușor.   

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Leu

Vei avea norocul să realizezi aproape tot ce îţi propui la începutul săptămânii. De altfel, luni şi marţi sunt cele mai bune zile pentru proiecte îndrăzneţe. Vei căpăta mai multă încredere în tine şi este posibil să găseşti soluţii inedite pentru a-ţi îndeplini visuri mai vechi. Vineri şi sâmbătă, petrece mai mult timp cu prietenii şi poţi cunoaşte persoane interesante, ba chiar poți descoperi un bărbat care te atrage.

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Fecioară

Cauţi fericirea cu orice preţ, dar s-ar putea să te înşeli şi să mergi pe un drum greşit. Dovezile de afecţiune pe care ţi-ai dori să le primeşti sunt destul de firave. Ar trebui să fii mai circumspectă şi să cauți mai multe informații despre bărbatul care tocmai a intrat în viața ta. Relaţia voastră pare să traverseze o perioadă dificilă şi, probabil, nu va deveni o legătură durabilă.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 aprilie – zodia Balanță

Te vei întâlni curând sau vei fi obligată să cauţi o persoană cu care ai avut probleme în trecut și în care nu mai ai deloc încredere. Chiar dacă acum se oferă să te ajute, fii prudentă și nu îi dezvălui toate planurile tale. Acasă, se pare că nu te mai poţi ocupa de toate problemele care apar zi de zi. Cere ajutor sau plăteşte pe cineva să se ocupe în locul tău de situaţiile mai grele.

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Scorpion

Vei depinde de alte persoane să rezolvi o parte din treburile urgente de la începutul săptămânii. Încearcă să grăbeşti lucrurile, pentru că săptămâna viitoare vei avea mai puţin succes. Până joi, Venus îţi este favorabilă şi îţi poate rotunji câştigurile, dacă ştii la cine să apelezi. Sâmbătă primeşti veşti neobişnuite din partea unor prieteni aflaţi în străinătate. Duminică, se clarifică o neînţelegere din familie.

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Săgetător

Se adună prea multe treburi neterminate şi soluţiile de care ai nevoie par să întârzie. Nici cu banii nu stai prea bine în aceste zile. În schimb, te bucuri de succesele prietenilor care împart cu tine bucuria lor. Vineri sau sâmbătă se anunţă petreceri, iar duminică vei fi atrasă într-o activitate care te va binedispune. Dacă ai suficientă energie, mergi să faci sport cu o prietenă.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 aprilie – zodia Capricorn

Pui la cale o surpriză pentru cei dragi? Cu siguranţă, Venus te va ajuta să îi faci fericiţi şi atmosfera din familie va deveni mai destinsă. Miercuri poate fi o zi grea, dacă nu reuşeşti să te descurci cu banii. Dar poţi apela la un prieten sau la fondurile tale de rezervă. Nu renunţa la planurile tale, mai ales dacă scopul tău cel mai important este să îţi uneşti familia.

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Vărsător

Foloseşte-ţi toate resursele să scapi cât mai repede dintr-o situaţie injustă. Se pare că munceşti prea mult în folosul altora, situaţie care îţi afectează nu numai câştigurile personale, dar şi liniştea din familie. De joi, lucrurile încep să se schimbe şi vei avea şansa să faci ceva deosebit pentru tine. Sâmbătă primeşti o vizită care te surprinde şi care îţi schimbă impresia despre unele persoane. 

Horoscop săptămânal 17 – 23 aprilie – zodia Pești

Vei avea parte de o săptămână în care se vor îndeplini o bună parte din dorinţele tale mai vechi. Un coleg de serviciu sau o persoană care are încredere în tine te lasă să iei singură deciziile cele mai importante şi să acţionezi în interesul tău. Vei fi încurajată de persoanele apropiate să te ocupi de o situaţie incertă sau să pleci într-o călătorie, ceea ce îţi va prinde bine.