Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Berbec

Se pare că vei fi trasă la răspundere pentru o situaţie de care nu te simți vinovată, dar pe care trebuie să o îndrepți cu ajutorul colegilor. Programul tău obişnuit va suferi schimbări mai puţin plăcute. O femeie cu două feţe îţi face o promisiune pe care ar fi bine să nu te bazezi. Și nu spera că își va ține promisiunea, pentru că nu face decât să se laude cu lucruri făcute de alții.

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Taur

Se anunţă zile grele, în care vei face un compromis pentru a-ți asigura liniștea. Eclipsa de Lună plină din data de 5 mai va fi un moment dificil. Ajungi să depinzi prea mult de o persoană capricioasă, situaţie pe care o suporţi foarte greu. În ceea ce privește situația materială, se pare că vei avea nevoie de un împrumut, chiar dacă nu vrei să ceri decât o sumă mică de bani.

Horoscopul săptămânii 1- 7 mai – zodia Gemeni

Ai toate şansele să închei o afacere în condiţii favorabile, chiar dacă Mercur este retrograd. Dacă te gândeşti de multă vreme să vinzi ceva de care nu mai ai nevoie, acum este cel mai bun moment. Jupiter arată că vei câştiga bani frumoşi, fără să munceşti pentru ei. Vineri este o zi dedicată în mod special relaţiei de dragoste. Încearcă să îi faci pe plac persoanei iubite şi să petreceţi mai mult timp împreună.   

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Rac

Ceea ce îţi propui să realizezi în următoarele zile va avea efecte puternice asupra familiei. Se pare că acţiunile tale nu se adresează doar unei singure persoane, aşa cum sperai. În plan financiar, vei fi obligată să renegociezi, să discuţi despre sumele de bani pe care doreai să le pui deoparte. Dacă familia nu te poate ajuta din acest punct de vedere, şansele de a reuşi vor fi mici.   

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Leu

Fii foarte atentă ce şi cu cine discuţi în această săptămână despre problemele tale legate de serviciu sau despre schimbarea locului de muncă. Vor fi momente tensionate în care, dacă nu eşti atentă la detalii, vei avea de pierdut. Trebuie să fii atentă şi la amenzi sau la penalizări, dacă nu ai plătit la timp facturile. Joi, primeşti vizite din familie, iar sâmbătă, primeşti o invitaţie la un eveniment.  

Horoscopul săptămânii 1- 7 mai – zodia Fecioară

Fii atentă la fiecare detaliu, dacă lucrezi în colaborare cu altcineva. Pentru moment, te ajută destul de puţin, dar, pe viitor, relaţia voastră poate deveni mai strânsă. Această persoană va face tot posibilul să îţi câştige încrederea. Nu este exclus să îţi ascundă anumite greşeli care i se par minore. De joi, reapar probleme de sănătate mai vechi şi ajungi iar la medic.

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Balanță

Vei fi curând pusă într-o situaţie dificilă în care trebuie să dai dovadă de multă stăpânire de sine. Trebuie să te hotărăşti destul de repede ce vrei şi ce nu, pentru că şansele bune vor trece rapid pe lângă tine. Poate că este nevoie de o schimbare importantă în modul tău de lucru sau în casa în care locuieşti. Vineri, vei avea ocazia să pleci într-o scurtă călătorie la rude.

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Scorpion

Vei avea impresia că oamenii nu te susțin, chiar dacă ar putea s-o facă. Eclipsa de Lună plină din zodia ta s-ar putea să îți schimbe percepția asupra unor persoane sau situații dificile. Este posibil ca unii dintre prietenii tăi să nu aibă timp pentru tine, în aceste zile. Vei fi nevoită să te descurci fără ei sau să iei singură decizii în situaţiile în care ai fi avut nevoie de opiniile altcuiva. Un răspuns de care depinzi va sosi totuşi, chiar dacă va veni mai greu. 

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Săgetător

Pierzi un prieten vechi, dar ai şansa să îţi faci alţii noi. Începe o perioadă dominată de mici accidente, loviri, ghinioane şi pierderi. Chiar dacă unele obiecte nu au valoare şi pot fi înlocuite uşor, amintirile legate de ele sunt speciale. La serviciu, fereşte-te să grăbeşti lucrurile sau să pui o presiune prea mare pe colegii tăi. Este posibil ca tinerii fără experiență să facă greşeli care vor aduce pierderi financiare mari.    

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Capricorn

Te întrebi, poate, dacă eşti apreciată cu adevărat sau dacă cei din jur încearcă doar să fie amabili cu tine. Ai sentimente confuze faţă de unele persoane, dar nu trebuie să fii negativistă. Partenerul de viaţă te iubeşte mai mult decât îţi imaginezi, iar prietenii îţi vor demonstra că ţin la tine şi te respectă. Sentimentele tale confuze este posibil să fie amplificate de eclipsa de Lună plină.

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Vărsător

Ai întotdeauna un sfat sau un cuvânt bun pentru prietenii tăi. Dar cel mai greu este să le pui în practică chiar tu. În zilele care urmează, va trebui să acţionezi conform principiilor pe care le susţii. Dacă te abaţi de la ele, vei dezamăgi persoane dragi care îşi vor pierde încrederea în tine. Relaţia de dragoste devine tensionată, dacă te ocupi numai de tine şi dorinţele tale.

Horoscop săptămânal 1- 7 mai – zodia Pești

Fă-ţi planuri doar pe termen scurt şi încearcă să pui în ordine activităţile tale zilnice. Îţi risipeşti energia făcând diverse lucruri care nu vor conta prea mult pe viitor. Dacă vrei să câştigi timp şi bani, dacă vrei să te bucuri de munca ta, ai nevoie de un plan bine gândit. Pe de altă parte, ai nevoie şi de timp liber pentru relaţia intimă sau pentru a cuceri o nouă dragoste.