Berbec (21.03 – 20.04)

Apar probleme care te frământă și găsești cu greu o rezolvare, astfel încât să fie mulțumită toată lumea. Cu toate acestea, este posibil ca o rudă să te critice și să pună gaz pe foc în momentele critice. Neînțelegerile din familie pot fi legate de bani, dar nimeni nu va avea nimic de câștigat, dacă nu se împarte totul echitabil. Tensiuni și contradicții vor mai fi și săptămâna viitoare.

Taur (21.04 – 21.05)

Vor sosi vești bune în curând, deoarece Venus va intra în zodia ta din 17 martie. Venus, astrul iubirii, al pasiunilor, dar și al câștigurilor, este totodată și astrul guvernator al zodiei tale. Când energia ei se răsfrânge direct asupra ta, lucrurile se îndreaptă, grijile se risipesc și începe o perioadă benefică din toate punctele de vedere. Din punct de vedere material, vei avea de câștigat.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Evită situațiile neclare, care ar putea deveni mai complicate și greu de rezolvat. Dacă ai probleme de natură juridică sau administrativă, consultă un avocat sau un profesionist, care te poate ajuta. Câtă vreme Mercur se află în Pești, până la sfârșitul lunii martie, pentru tine lucrurile se complică în relația cu ceilalți și apar momente tensionate. Nici relația de cuplu nu va fi prea echilibrată.

Rac (22.06 – 22.07)

Ar fi bine să te ocupi de problemele financiare ale familiei și să intervii, dacă rudele mai în vârstă iau decizii riscante și pierd bani. Tranzitul lui Mercur prin semnul de Apă al Peștilor este de bun augur pentru dragoste și planuri de viitor, pentru întâlniri și discuții, dar nu și pentru situația voastră financiară. Nu împrumuta bani și nu folosi toate economiile familiei pentru a cumpăra ceva scump.

Leu (23.07 – 22.08)

Grăbește-te să rezolvi toate problemele financiare sau să plătești facturile restante. În a doua jumătate a lunii martie, situația veniturilor tale va fi destul de modestă. Dacă ai suficienți bani, acum este momentul să achiți datoriile și să cumperi tot ce ai nevoie. Pe viitor, ar fi bine să fii prudentă și să păstrezi cu grijă economiile făcute. Ferește-te să dai sau să iei bani cu împrumut.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Vei fi tentată să cheltuiești mai mulți bani pentru casă sau pentru copii. Este vremea renovărilor și a micilor investiții, iar, dacă ai nevoie de o locuință nouă, acum ar fi bine să cauți casa dorită. Prin intermediul unei rude, ai putea afla noutăți despre restul familiei sau despre oameni dragi, plecați peste hotare. Te poți aștepta și la musafiri veniți de departe, care vor aduce bucurie în casă.

Balanţă (23.09 – 22.10)

Te așteaptă evenimente deosebite, iar răbdarea ta va fi pusă la grea încercare. Câteva dintre proiectele pe care te bazai vor fi amânate, iar din cauza aceasta veniturile tale este posibil să scadă în cursul lunii martie. Soțul sau partenerul tău de viață va fi alături de tine și veți învăța încă o dată că trebuie să vă ajutați și să vă sprijiniți unul pe altul în momentele mai grele.

Scorpion (23.10 – 21.11)

Îți priește să ieși mai des cu prietenii, să te distrezi, să participi la evenimentele din familie sau să călătorești. Mercur influențează puternic zodia ta, în aceste zile, și te îndeamnă să fii mai deschisă cu cei din jur și să petreci mai mult timp cu oamenii dragi. La serviciu, lucrurile se complică, dacă îi lași pe alții să ia decizii în locul tău sau să te influențeze în situațiile în care nu este cazul.

Săgetător (22.11 – 20.12)

Te entuziasmezi ușor și este posibil să iei o decizie greșită cu privire la o anumită persoană, care are încredere deplină în tine. Uneori, aparențele sau zvonurile, pot distruge prietenii vechi. Din 14 martie, Saturn va intra în mișcare retrogradă în zodia ta până la jumătatea lunii iunie. În tot acest timp, te va pune la încercare, iar primele lecții vor fi legate de relațiile de prietenie și de încredere.

Capricorn (21.12 – 20.01)

Vei avea o perioadă mai bună din punct de vedere financiar, iar, dacă reușești să închei o tranzacție importantă, te vei bucura de un profit consistent. Este o perioadă prielnică să vinzi lucrurile de care nu mai ai nevoie, să faci ordine în casă și să îți cumperi ceea ce îți lipsește. La serviciu, vei fi pusă într-un context favorabil și vei câștiga simpatia unor colegi cu influență.

Vărsător (21.01 – 19.02)

Te simți plină de energie și ești pregătită să faci o schimbare importantă în viața ta. Fără să faci vreun efort, câteva dintre dorințele tale ascunse se vor împlini mai repede decât te așteptai. În familie, toată lumea este de acord cu tine și te sprijină, dacă faci o alegere ieșită din comun. Profită de sprijinul tuturor și încearcă să obții mai mult, să îi faci și pe ceilalți să se implice.

Peşti (20.02 – 20.03)

Se întoarce în zodia ta marele Mercur, vineri, pe 13 martie, o zi de temut pentru unii, dar plină de noroc pentru tine. Sub influența lui, planurile tale încep să prindă contur și reușești să găsești mai mulți bani să cumperi tot ce îți dorești. Mercur îți poartă noroc și la întâlnirea cu șefii sau cu persoanele care te pot ajuta în carieră. Poți face o schimbare benefică datorită lor!