Horoscopul lunii septembrie – zodia Berbec

Pentru Berbeci, luna septembrie este o lună mult mai echilibrată, doar dacă nu au planuri prea mari, care costă prea mult. Câtă vreme stau departe de achiziții scumpe și investiții hazardate, cum ar fi o mașină prea scumpă pentru bugetul lor, nu au de ce să își facă griji financiare. Venus și Mercur din Balanță le oferă Berbecilor o perioadă echilibrată, cu timp liber și activități lejere, cel puțin în prima jumătate a lunii. În plan profesional, nu se schimbă mai nimic, dar în dragoste vor avea zile frumoase.

Horoscopul lunii septembrie – zodia Taur

Nativii Tauri se bucură de o perioadă liniștită, fără evenimente neplăcute sau schimbări deosebite, de-a lungul lunii septembrie. Venus va tranzita din Balanță în Scorpion în această lună, iar energia ei poate aduce împliniri mari în dragoste și îi poate ajuta pe Taurii singuri să retrăiască o mare pasiune. Vor găsi soluții să facă relația de dragoste mai colorată și mai frumoasă. În prima decadă a lunii septembrie este indicată o scurtă vacanță. Iar în a doua jumătate a lunii, ar fi bine să se ocupe de finanțele și câștigurile lor.

Horoscop septembrie 2021 – zodia Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să se ocupe mai mult de cariera lor și să facă un progres în septembrie, având în vedere că Mercur din Balanță este de partea lor. Chiar dacă nu găsesc un post mai bun, cursurile de calificare sunt binevenite. Pe de altă parte, la începutul lunii, mulți Gemeni vor merge la nunți sau la petreceri speciale, în mici călătorii cu prietenii care sunt mereu alături de ei. Vor fi evenimente relaxante, frumoase, care îi ajută să își consolideze și relațiile de dragoste. 

Horoscopul lunii septembrie – zodia Rac

Nativii Raci primesc vești bune chiar de la începutul lunii, iar astrele vor fi deosebit de generoase cu ei de-a lungul acestei luni. În septembrie, Venus aduce cu ea împlinirea unor dorințe de suflet și, poate, o nouă dragoste. Nativii singuri trebuie doar să acorde mai multă atenție celor care încearcă să se apropie de ei. În ceea ce privește cariera, pentru Raci va fi o perioadă bună în a doua decadă a lunii septembrie, înainte ca Luna plină să ajungă în Pești, pe data de 20 septembrie.

Horoscopul lunii septembrie – zodia Leu

Venus este de partea Leilor, în prima decadă a lunii septembrie, și poate aduce noi situații favorabile sau proiecte bănoase în domeniul profesional. Chiar dacă mai apar probleme, mulți nativi din Lei vor reuși acum să găsească un loc de muncă sau să avanseze pe un post mai bun. În ceea ce privește problemele legate de familie sau de casă, este important să fie rezolvate cu propriile resurse și toți vor ieși în câștig. Nativii Lei trebuie să se ferească deocamdată de împrumuturi, dacă nu se pot baza pe câștiguri viitoare mari.   

Horoscopul lunii septembrie – zodia Fecioară

Nativilor Fecioare le merge de minune în septembrie, datorită lui Venus. Se formează o conjunctură norocoasă după Luna nouă din Fecioară, din data de 6 septembrie, iar influențele astrale cele mai bune vor aduce noi șanse sau proiecte de viitor pentru carieră. De asemenea, Luna nouă din 6 septembrie va aduce vești bune la servici, legate de o situație dificilă pentru care se vor găsi soluțiile cele mai potrivite. Mulți dintre nativii zodiei vor fi apreciați și vor fi răsplătiți când se așteaptă mai puțin.

Horoscop septembrie 2021 – zodia Balanță

Nativii Balanțe vor avea o situație mai bună din punct de vedere financiar, iar unii dintre ei își vor prelungi concediul la început de septembrie. Alții vor fi tentați să cheltuiască banii pentru a obține un confort în plus! Indiferent de cumpărăturile sau investițiile pe care le vor face, Balanțele trebuie să analizeze cu atenție avantajele și dezavantajele. Nativii zodiei vor avea o perioadă bună, își vor împlini unele visuri, dar este indicată să economisească mai mult decât de obicei.

Horoscopul lunii septembrie – zodia Scorpion

Scorpionii vor simți că au norocul de partea lor în septembrie. Totul le va merge din plin și mulți dintre ei vor avea o perioadă prosperă. Scorpionii care vor să călătorească vor dispune de un buget mai bogat decât în alți ani. Banii le oferă, în septembrie, mai multă libertate de mișcare și nu este exclus să plece pentru câteva zile în străinătate, să descopere locuri noi și activități inedite. Singurele momente mai neplăcute vor fi legate de anumite probleme de sănătate.

Horoscopul lunii septembrie – zodia Săgetător

Nativii Săgetători trebuie să profite de timpul liber, la început de septembrie, și să călătorească mai mult. După data de 12 septembrie, lucrurile se vor schimba, vor apărea noi obligații și noi priorități profesionale. Mulți Săgetători vor avea șansa să se implice în proiecte deosebite la serviciu și se vor remarca în fața șefilor. Dar norocul nu îi trage de mânecă. Trebuie să vadă dincolo de aparențe și să profite de avantajele schimbărilor din jurul lor. Vestea bună este că, spre deosebire de alte luni ale anului, vor avea și un profit mai mare.

Horoscopul lunii septembrie – zodia Capricorn

Le merge bine Capricornilor în prima jumătate a lunii septembrie, datorită Lunii noi din zodia Fecioarei. Este un moment prielnic pentru mulți dintre ei să facă unele schimbări, să se bucure de un hobby, de sport, de o nouă relație de dragoste. În carieră, însă, nu este bine să se gândească la schimbări majore deocamdată și nici nu se pot baza pe câștiguri prea mari. Veștile bune vor veni mai târziu. Deocamdată, Capricornii trebuie să se bucure de timpul lor liber și să se odihnească mai mult.

Horoscopul lunii septembrie – zodia Vărsător

Unii dintre Vărsători pot avea o lună mai dificilă, dacă nu au economii serioase. În prima decadă a lui septembrie, vor apărea călătorii, mici distracții și petreceri unde vor cheltui mulți bani. Poate chiar și nunți! Iar Luna nouă din 6 septembrie poate semnala unele probleme de sănătate. Abia după data de 18 septembrie, situația lor financiară se îndreaptă și vor reuși să scape de diverse obligații sociale. În ceea ce privește dragostea, Vărsătorii nu au de ce să se plângă dacă oferă mai multă pasiune!

Horoscopul lunii septembrie – zodia Pești

Nativii Pești trebuie să se bucure de ceea ce au realizat și mai ales de persoanele dragi din jurul lor. Septembrie nu este perioada propice pentru ambiții și proiecte noi. Ar fi bine să nu facă nicio schimbare majoră în carieră sau în viața de zi cu zi. Șansele profesionale vor sosi, dar mult mai târziu. Și nu este nici momentul să plece în călătorii departe de țară. Peștii ar trebui să se bucure de dragoste, de seri tihnite în doi, de jocurile copiilor lor, de liniștea căminului și de timpul lor liber.