Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie  – zodia Berbec

Fii mai atentă când comunici cu o persoană sensibilă, care are tendinţa să exagereze. Atenţie la modul în care te exprimi mai ales dacă trebuie să îi trimiţi un mesaj greu de formulat. Mai bine stabileşti o întâlnire faţă în faţă, să o convingi că nu ai gânduri ascunse şi că ești deschisă să comunici cu ea. În aceste zile, comunicarea directă te ajută să ieși din multe încurcături. 

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Taur

Vei avea parte de o perioadă frumoasă în primul rând pentru relaţia de dragoste. Partenerul de viaţă va fi interesat şi te va sprijini în toate, mai ales dacă vrei să faci anumite schimbări în casa în care locuiţi. Fereşte-te o vreme de prietenii pretenţioşi sau cârcotaşi, pentru că îţi vor pune piedici dacă vrei să pleci într-o excursie sau dacă vrei să organizezi o petrecere la sfârşitul săptămânii.

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Gemeni

Evită locurile aglomerate şi gălăgioase, odihneşte-te şi vei vedea că starea ta de sănătate se va îmbunătăţi. Dacă simptomele sunt mai serioase decât o simplă oboseală, nu ezita să mergi la medicul de familie. Este o perioadă delicată pentru sănătatea nativilor Gemeni şi ar fi bine să ţii cont de avertismentele lui Marte retrograd care îţi poate aduce veşti neplăcute în această perioadă. 

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Rac

Analizează cu atenţie tot ce ai de făcut în această săptămână şi încearcă să priveşti obiectiv situaţiile în care nu te vei descurca singură. Unele persoane apropiate te avertizează că nu ai dreptate mereu şi că poţi pierde mult dacă nu ţii cont şi de sfaturile lor. Împarte povara financiară cu rudele dispuse să te ajute. Și profită de zilele libere de 1 decembrie, chiar dacă nu faci tot ce vrei. 

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Leu

Ai grijă de sănătatea mamei tale! Este un mesaj din partea lui Venus care afectează, în această perioadă, echilibrul şi sănătatea femeilor dragi din jurul tău. La serviciu, grăbeşte ritmul de lucru şi încearcă să te achiţi mai devreme de sarcinile uşoare. După scurta vacanță de 1 decembrie, se pare că vei avea parte de zile încărcate şi de surprize neplăcute din partea șefilor care cer mai mult. 

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Fecioară

Vei cunoaşte oameni ale căror proiecte de viitor te motivează să încerci să faci şi tu o schimbare în viaţa ta. Un prieten care avansează rapid îţi demonstrează că te poţi descurca mult mai bine în carieră. În preajma zilei de 1 decembrie poți lua o pauză pentru a te odihni, doar imediat după scurta vacanță ar fi bine să te concentrezi asupra obligațiilor de la serviciu. Poți obține mai mult!

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Balanță

Ar fi timpul să faci o schimbare și ți-ar prinde bine în aceste zile, în care vei avea mai mult timp liber. Mercur îţi pregăteşte surprize plăcute, ba chiar şi o scurtă călătorie la rude aflate în altă localitate. De 1 decembrie vei avea zile frumoase și mici distracții. Dar săptămâna viitoare este posibil să fii dezamăgită pentru că există riscul să pierzi ceva. Dar ține capul sus și fii optimistă!

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Scorpion

Se anunță schimbări de care ar trebuie să te bucuri. Dacă eşti singură, o nouă iubire pare să îşi facă loc în viaţa ta. Dacă eşti căsătorită, se pare că îţi vei face planuri noi cu soțul tău și sunt șanse să vă schimbați locuinţa. În scurta vacanță de 1 decembrie orice schimbare este benefică, iar cele mai multe sunt legate de programul tău alături de persoana iubită sau de copii.

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Săgetător

Se pare că vei avea o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional și vei avea nevoie de ajutorul familiei, de sprijinul moral al mamei tale sau al fraților. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă mai bun, nu da siguranţa pe o promisiune vagă. Este posibil ca în aceste zile să nu se îndeplinească niciuna din dorinţele tale mai importante. Abia după 1 decembrie primeşti veşti bune.   

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Capricorn

Laşi în urmă, treptat, problemele de serviciu şi găseşti o cale să te descurci fără să mai ceri ajutorul colegilor. Dacă vrei să cauţi alte oferte de lucru, şanse mai bune vei avea după 1 decembrie. Până atunci, profită de zilele libere, fă o călătorie în altă localitate şi încearcă să te distrezi alături de prieteni. Dacă nu eşti amatoare de excursii, ar fi bine să mergi în vizită la rude. 

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Vărsător

Vei încheia o perioadă aglomerată la serviciu şi te vei bucura de mai mult timp liber. Poate că este momentul să îţi iei un scurt concediu după 1 decembrie şi să te ocupi de treburile neterminate legate de casă. Ar fi bine să amâni călătoriile, mai ales pe cele pe termen lung, deoarece Mercur te avertizează că vor fi mai costisitoare decât ţi-ai imaginat. Mai bine investești bani în proiectele copiilor.

Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie – zodia Pești

Acordă mai multă atenţie atmosferei de acasă sau spaţiului în care îţi petreci cea mai mare parte din zi. Dezordinea te împiedică să fii eficientă şi să realizezi mai mult pentru tine. Este posibil să rătăceşti acte importante sau să pierzi bani. Fă ordine şi organizează treburile casei. În scurt timp, te vei simţi mai bine și vei petrece mult mai relaxată zilele libere de 1 decembrie în familie.