Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Berbec

Atenţie la cei care intră în competiţie cu tine la serviciu. Par a fi conduşi doar de vanitate, fără să aibă experiența necesară de a rezolva ultimele probleme. Treci la fapte și lasă vorbele pe seama altora!

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Taur

Eşti uşor dezamăgită că timpul trece, iar tu nu reușești să realizezi tot ce ți-ai propus luna aceasta. Dar nu depinde totul numai de tine. Azi este o zi bună să găsești soluții împreună cu cei care te pot ajuta.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Gemeni

Schimbă priorităţile şi amână planurile mari sau cheltuielile pe care doreai să le faci. Nu este deloc o zi bună să scoți bani din buzunar. Este posibil ca unele lucruri să coste mai mult decât anticipai.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Rac

Ai grijă de o persoană dragă care se simte neglijată sau chiar înlăturată din viaţa ta. Dacă tu știi că nutrește sentimente sincere pentru tine, nu pierde admirația și prietenia ei. Caut-o și stați de vorbă.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Leu

Când dai de greu și ești criticată, mai ascultă şi de prietenii care au curaj să îţi spună adevărul în faţă! Poate că ei te vor ajuta să găsești soluția la problemele cu care te confrunți, chiar dacă este incomodă.

Horoscop 8 decembrie – zodia Fecioară

Se pare că bugetul pe luna aceasta începe să scadă. Dacă banii reprezintă cea mai mare problemă, ai grijă să nu te mai împrumuți decât de la prietenii care te pot ajuta. Evită să iei împrumuturi din bancă.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Balanță

Ai tot avut de aşteptat, dar azi vei primi un răspuns sau un indiciu de care aveai nevoie. Un mesaj de dragoste, un telefon dorit cu ardoare îţi va arăta că celălalt nu te-a uitat și că se întoarce la tine.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Scorpion

Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani, este un moment să îți cauți de lucru ceva în plus. Poate fi o zi bună pentru a găsi o colaborare sau pentru a te angaja sezonier pe perioada Sărbătorilor de iarnă.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Săgetător

Pune dragostea la încercare. Gândeşte-te la o probă de foc pentru persoana iubită, mai ales că se apropie Revelionul. Dacă trece cu bine peste obstacol, înseamnă că relaţia voastră are şanse mari să reziste.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Capricorn

Zodia ta este favorizată de energia Lunii pline. O dorință puternică se poate împlini acum, după o așteptare lungă. Iar această dorință pare să fie legată de dragoste sau de un vis romantic.

Horoscop 8 decembrie – zodia Vărsător

Jupiter pune accentul pe colaborare și prietenie, iar în grupul tău de prieteni se va găsi cineva dispus să te ajute. Dar este posibil ca ceea ce vrei tu să realizezi să vină în contradicție cu dorințele altor persoane.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Pești

Relațiile cu cei din jur îți vor aduce la un moment dat beneficii la care nu te aștepți. O surpriză poți avea din partea unei prietene care îți va oferi un lucru dorit de multă vreme sau sprijinul necesar să îl obții.