Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Berbec

Acasă, apar cheltuieli neprevăzute și datorii de care ai uitat. Copiii pot avea și ei nevoie de bani pentru situații urgente. Bugetul de rezervă te va salva în aceste zile, dar nu va fi ușor să pui banii la loc.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Taur

Dacă ai datorii, încearcă să găsești sprijin în familie, și să amâni planurile prea scumpe. Păstrează toți banii pentru cumpărăturile de Crăciun, iar azi încearcă să cumperi cadourile practice pentru familie.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Gemeni

Bucură-te de timpul tău liber! Vei avea o zi mai frumoasă și liniștită, în care regulile rigide și formalitățile nu au ce căuta. Ocupă-te de tine și de problemele minore care pot fi rezolvate foarte repede.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Rac

Vei avea o zi norocoasă. O dorință puternică se poate împlini acum, după o lungă așteptare. Poate fi vorba de un proiect mai costisitor, pentru care vei găsi acum timp și mai ales resurse să îl pui pe roate.   

Horoscop 7 decembrie – zodia Leu

Ai nevoie de ajutor azi. Vorbește cu oamenii care te pot ajuta și care pot munci cot la cot cu tine la serviciu, pentru a încheia mai repede rapoartele și planurile cele mai dificile de la finalul anului.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Fecioară

Activitățile plăcute din casă, pe care le poți face împreună cu familia ta, vor fi sprijinite de energia astrelor. Poate fi o zi prielnică să implici copiii în mici activități casnice și să îi înveți cum se repară unele lucruri.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Balanță

Vei avea succes în dragoste și partenerul tău va înțelege că este nevoie de o schimbare în relația voastră, pentru a fi mai apropiați și mai fericiți. Va face și el tot posibilul pentru a-ți îndeplini dorințele.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Scorpion

Odată ce ai dat startul distracţiei, nu te mai poţi răzgândi, chiar dacă te costă! Chiar dacă vacanța pe care ți-o doreai de Crăciun este mai scumpă decât ai planificat, nu te mai gândi la bani și plătește un avans.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Săgetător

Ar fi bine să renunți la activitățile obositoare și să îți schimbi programul de azi. Poate că şi ceilalţi membri ai familiei au nevoie de o schimbare. Dacă nu îi afectează financiar, este binevenită!

Horoscop 7 decembrie – zodia Capricorn

Renunţă definitiv la relaţiile toxice sau la amicii care nu știu decât să profite, pentru că te vor dezamăgi mai mult pe viitor. Păstrează doar oamenii de calitate, cu care ai cele mai multe lucruri în comun.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Vărsător

Poate că te simţi responsabilă pentru greşelile pe care le-a făcut altcineva fără să vrea. Sentimentele tale sunt destul de confuze, dar nu ai niciun motiv să te îndoieşti de tine şi să îţi asumi vina altcuiva.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Pești

Azi este mai simplu să îi laşi pe ceilalţi să ia deciziile importante pentru tine. Dar să nu crezi că ei au răspunsuri la toate întrebările tale. Cel puţin, în relaţiile sentimentale, ar fi bine să nu te laşi influenţată.