Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Berbec

Alege proiectele mai greu de realizat şi pune-le în practică. Azi vei avea o zi prielnică și vei rezolva totul. Nu mai lăsa nimic pe mâine. În curând, vine vacanța de 1 Decembrie și te vei simți eliberată de obligații.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Taur

Poate fi o zi bună pentru noi achiziții. Venus te ajută să îţi foloseşti economiile pentru investiţii profitabile. Trebuie doar să fii atentă la detalii şi la obligaţiile implicite pe care ţi le asumi în viitorul apropiat.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Gemeni

Jupiter trage un semnal de alarmă şi pune planurile ambiţioase pe linia de aşteptare. Așadar, așteaptă zile mai bune, dacă vrei să te ocupi de activitățile mai complicate. Deocamdată, rutina îți face bine!

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Rac

Poate fi o zi bună să te ocupi de un proiect personal, la care ai renunțat în urmă cu ceva vreme. Ai deja suficienți bani să cumperi tot ce îți trebuie. Nu mai este nevoie decât de un plan de acțiune eficient.

Horoscop 29 noiembrie – zodia Leu

Mercur și Venus formează o alianță frumoasă, favorabilă relaţiei de cuplu. Energia celor două astre va transforma relaţia intimă şi te va ajuta să iei noi decizii bune pentru viitorul vostru împreună.   

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Fecioară

Marte răspândeşte energie şi declanşează evenimente imprevizibile, care ţi-ar putea fi de folos în carieră. Tot Marte te sfătuieşte să îţi urmezi pasiunile, indiferent de piedici. Nu mai ține cont de cârcotași.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Balanță

Dacă eşti singură, dragostea îţi surâde din nou, chiar dacă începutul pare să fie timid. Depinde de tine să încurajezi pasiunea, dacă eşti hotărâtă să redescoperi viaţa în doi alături de un bărbat îndrăgostit de tine.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Scorpion

Jupiter are o influență bună asupra zodiei tale. El transformă problemele în oportunităţi. Este posibil să te confrunţi cu situaţii neprevăzute la serviciu şi cu decizii riscante, dar se vor clarifica rapid.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Săgetător

După o lungă perioadă în care ți-a dat peste cap toate relaţiile cu cei din jur, Venus revine la sentimente mai bune, aduce pace şi aplanează conflictele din relaţia de dragoste. Poți începe un nou proiect important de cuplu.

Horoscop 29 noiembrie – zodia Capricorn

Vei avea o dimineață dificilă. Problemele minore pot lua proporții, dacă nu reușești să controlezi situația. Iar, dacă unul dintre voi doi va fi pus în fața unei alegeri grele, celălalt trebuie să îl sprijine, nu să critice. 

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Vărsător

Îți faci planuri noi împreună cu soțul tău pentru investiții și achiziții utile în casă. Confortul tău și al celor dragi este cel mai important. Pe de altă parte, trebuie să te îngrijești și de starea ta de sănătate.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Pești

Se schimbă programul și prietenii apropiați îți propun câteva modificări care ți-ar prinde bine. Poate că, de 1 Decembrie, merită să pleci în vacanță cu ei, decât să stai închisă în casă.