Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Berbec

Te implici afectiv prea mult în problemele unor prieteni. Curând îţi vei da seama că numai timpul le rezolvă pe toate. Îţi încarci sufletul cu emoţii negative şi rişti să faci greşeli în relațiile cu ceilalți.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Taur

Din punct de vedere financiar, începe o perioadă mai dificilă. Vei fi tentată chiar azi să îți cumperi obiecte scumpe, poate chiar mai scumpe decât ai preconizat, dar simți că ai nevoie de ele și îți sunt utile.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Gemeni

La serviciu, rezolvă cât mai repede problemele care apar de luni, deoarece acţionând eficient ai mai mult succes! Azi este o zi bună să iei legătura cu oamenii care pot lua decizii cu privire la proiectele importante.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Rac

Te ispitesc tentaţii puternice. Dar perioada cea mai bună să cheltuieşti banii a trecut. Mercur arată că nu poţi face investiţii rentabile acum, chiar dacă încazezi un salariu bun. Mai bine îi păstrezi pentru Crăciun.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Leu

Va fi o zi gri și pot apărea probleme la serviciu. Și acasă apar tot felul de griji. Tot ce poţi face este să petreci mai mult timp cu cei dragi, să ieşiţi la o plimbare sau să iei mici cadouri familiei.

Horoscop 28 noiembrie – zodia Fecioară

Mercur pune la încercare toate relaţiile apropiate pe care le ai. Trebuie să pui accentul pe detalii şi să nu uiţi nimic, mai ales dacă este ziua de naștere a vreunei prietene dragi. Pregătește un buchet de flori!

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Balanță

În cuplu, trebuie să depui un efort să duci la capăt planurile pe care vi le-aţi făcut. De azi se pare că aveți mai mulți bani amândoi și puteți merge la cumpărături pentru tot ce aveți nevoie.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Scorpion

Astrele favorizează iniţiativele personale, fie ele legate de carieră sau de activități care pot aduce mai multă distracție în viața ta. Chiar dacă este luni, ți-ar prinde bine să vizitezi un târg de Crăciun.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Săgetător

Luna nouă te ajută să faci progrese mari în ceea ce privește investițiile și banii. Dacă azi încasezi salariul sau un comision pe care îl poți investi, gândește-te bine ce merită să cumperi pentru familia ta.

Horoscop 28 noiembrie – zodia Capricorn

Viaţa de cuplu rămâne în planul secund, dar relaţiile cu prietenii şi partenerii de muncă devin mai dinamice. Vei avea şansa să colaborezi cu oameni care au nevoie de experiența și de ideile tale.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Vărsător

Astrele anunță cheltuieli. Apar tot felul de evenimente şi răsturnări de situaţie care te obligă să cumperi diverse lucruri mai scumpe. Poate vei fi nevoită să îți ajuți și prietenii cu sume mai mari de bani.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Pești

Fii activă la întâlnirile sau şedinţele cu şefii, precum și în relația cu alți clienți. Va fi o zi solicitantă, în care este nevoie de răbdare pentru a analiza cele mai bune idei și pentru a le răspunde tuturor.