Horoscopul zilei de 25 august – zodia Berbec

O veste sau o invitaţie din străinătate ţi-ar putea deschide orizonturi noi în carieră. Profită de toate ofertele care ţi se fac, chiar dacă nu au legătură cu experienţa ta sau cu planurile tale de viitor.

Horoscop 25 august – zodia Taur

Vei avea o zi bună și vei găsi o soluție să scapi de povara unei datorii, mai ales dacă nu mai suferea amânare. După amiaza, profită din plin de timpul tău liber și fă sport, în cazul în care ești iubitoare de mișcare. Vei avea un tonus bun!

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Gemeni

Fă o faptă bună azi și te vei simți mai fericită! Donează bani unei asociații de caritate, ajută pe cineva din familie sau, pur și simplu, fă-i o surpriză persoanei iubite și oferă-i ceva ce nu credea că va avea vreodată.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Rac

Pot apărea schimbări şi evenimente neprevăzute și azi și în următoarele zile. Este posibil ca planurile altor persoane să te împiedice să faci ceea ce doreşti, mai ales dacă vrei să pleci la drum lung.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Leu

Va fi o zi bună pentru zodia ta, dar nu trebuie să te aștepți la câștiguri prea mari. O decizie greșită te va obliga să îţi pui ordine în planurile de viitor. Este foarte important să nu faci promisiuni false.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Fecioară

Este o zi bună pentru cumpărături, mai ales dacă tocmai ai încasat salariul sau un comision bun. Cu toate acestea, nu te grăbi să cumperi lucruri pe care crezi că le vei folosi doar un sezon sau două.

Horoscop 25 august – zodia Balanță

Veniturile tale încep să crească, iar primii bani pe care îi primești azi vor fi un semn bun pentru câștigurile ulterioare. Visezi la o vacanță lungă sau măcar la o excursie în locuri pe care nu le-ai mai vizitat.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Scorpion

Mercur accelerează ritmul unor activităţi care necesită mult efort şi, poate, bugete mai mari. Eşti nevoită să renunţi la distracţii şi să te ocupi de treburile urgente de care nu poţi scăpa.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Săgetător

Acordă mai multă atenţie proiectelor de la muncă sau afacerilor de familie în cursul dimineții. Dacă mai ai ceva de rezolvat, profită de conjunctura norocoasă de azi și scapă de responsabilităţile de moment.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Capricorn

Azi poate fi o zi mai grea, dacă lucrezi în comerț sau transporturi. Vor fi multe lucruri de rezolvat dimineața sau vei avea de făcut un drum lung. Dar, spre seară, vei avea timp pentru tine.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Vărsător

Nimic nu este mai plăcut, decât să știi că ai scăpat de problemele urgente și mai ales de datorii și că poți pleca în vacanță fără nicio grijă. Dacă reușești să îți iei concediu, azi este cea mai bună zi să pleci la drum lung.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Pești

Cheltuielile sporesc, mai ales dacă ești în vacanță și dacă pleci cu un grup mai mare. Copiii au nevoie de activitate și de jocuri inedite, iar micile distracții vor costa mai mult.