Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Berbec

Mercur vine azi cu noutăți și lucruri bune. Dar influența lui Mercur poate însemna și risipă, justificată atâta vreme cât le oferi celor dragi ceea ce au nevoie. Atenție, însă, la cumpărăturile care nu sunt necesare!

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Taur

Îți merge mai bine, dar pot apărea și situații neașteptate. În privința banilor, singurul risc este acela de a împrumuta bani unor persoane neserioase, care nu își respectă promisiunea de a-i returna la timp.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Gemeni

Persistă o stare de confuzie în relația de cuplu, iar lucrurile care te necăjesc trebuie lămurite, chiar dacă sunt mărunte. Uneori, detaliile pot face diferența. Iar, dacă partenerul nu este mulțumit, trebuie să afli de ce.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Rac

Simți nevoia să alegi o direcție anume sau să scapi de lucrurile sau relațiile inutile din viața ta. Este o zi bună să analizezi ceea ce merge bine în viața ta și să continui acel drum, chiar dacă renunți la altele.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Leu

Astrele sunt favorabile zodiei tale și îți oferă o zi în care vei avea mai mult timp pentru tine. Dacă partenerul are anumite rezerve față de planurile tale, își va schimba atitudinea curând și te va susține. 

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Fecioară

Poți profita din plin de energia lui Venus și de veștile bune de azi. Este o zi prosperă pentru zodia ta, te vei implica în activități noi și vei recupera câștigurile pierdute, poate, în lunile trecute.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Balanță

Vei reuși să pui în practică ideile bune pe care le ai, mai ales dacă ești încurajată și de familie, și de prieteni. Din toate vei avea de câștigat! Iar conjunctura astrală va fi de partea ta în aceste zile.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Scorpion

Conjunctura astrală este una echilibrată și nu trebuie să apară niciun obstacol în calea ta. Dacă vrei să călătorești și pleci la drum lung, azi este o zi bună să pornești sau să cumperi biletele de avion.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Săgetător

Faci impresie bună la serviciu și te implici în activități noi. Trebuie să fii plină de bunăvoință și răbdătoare cu toții, dar mai ales cu tinerii colegi care nu au experiența ta. Și ei pot învăța de la tine, dacă ești dispusă să îi ajuți.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Capricorn

Este posibil ca unul dintre părinți sau altă rudă mai în vârstă să aibă probleme de sănătate și să aibă nevoie de supraveghere și îngrijiri zilnice. Problema poate fi depășită, dacă te implici cu tot sufletul.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Vărsător

Fii atentă la cheltuieli, pentru că vei fi tentată să faci investiții mari în casă în această perioadă. Alege cu grijă ceea ce cumperi și cere sfatul familiei, dacă îți este greu să te hotărăști. Dar ferește-te de credite!

Horoscopul zilei de 24 noiembrie – zodia Pești

Partenerul de viaţă are o zi mai grea și se confruntă cu probleme. O povară atârnă asupra relaţiei voastre, dar puteţi scăpa de ea discutând sincer despre ceea ce vă lipsește.