Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Berbec

Indiferent ce știi sau nu, ar fi bine să nu te implici în problemele conjugale ale prietenilor sau în problemele lor de natură financiară. Lucrurile se vor complica, iar Marte te avertizează că oamenii sunt dificili.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Taur

Ai toate avantajele de partea ta și vei fi protejată de influența lui Mercur, dacă treci prin situații mai complicate azi. Nu te lăsa intimidată de colegii care vor să te discrediteze la ședințe.

Horoscop 22 noiembrie – zodia Gemeni

Vei avea câteva drumuri lungi de făcut, dar te vei întoarce acasă cu satisfacția unei realizări importante. Fie că vei vizita o rudă care are nevoie de tine, fie că vei merge la cumpărături, vei reuși să te bucuri de această zi.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Rac

Vei fi ajutat de Jupiter să îți transformi casa și să te bucuri de confortul pe care îl dorești. Dacă simți nevoia să renovezi, să schimbi lucrurile vechi sau să îți cumperi aparatură nouă, nu mai aștepta!

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Leu

Va fi o zi mai agitată și trebuie să te ocupi de toate detaliile singură, dacă vrei ca totul să iasă așa cum ți-ai planificat. Este posibil ca intervenția unei persoane din afară să îți aducă prejudicii.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Fecioară

Vei trece printr-o situație mai deosebită și este posibil să apară cheltuieli neprevăzute. Încearcă să spui ”Nu” tentațiilor și să alegi doar lucrurile cu adevărat folositoare. Spre seară, ți-ar prinde bine să ieși cu prietenii.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Balanță

Vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu prietenii, mai ales dacă îți sunt de ajutor. Alături de ei, timpul trece mai repede și mai ușor, iar grijile dispar. Va fi o zi bună să îi inviți la masă acasă la tine.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Scorpion

Situațiile incerte de la începutul zilei necesită mai multă răbdare și mai mulți bani. Se pare că trebuie să cumperi mai multe lucruri azi, unele dintre ele importante pentru școala copiilor.

Horoscop 22 noiembrie – zodia Săgetător

Vei avea nevoie de o perioadă mai lungă să rezolvi problemele de cuplu, dar trebuie să te ferești de complicațiile inutile. Încearcă să simplifici cât mai mult planurile voastre comune, să găsiți o rezolvare chiar azi.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Capricorn

Ar fi bine să discuți cu persoanele apropiate despre planurile tale ca să eviți certurile mai târziu. Vor fi, probabil, și discuții în contradictoriu, dacă unele dintre ele consideră că nu au nimic de câștigat.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Vărsător

În plan profesional, lucrurile stagnează. Dar nu este exclus să fii nevoită să lucrezi pentru proiecte noi și să stai peste program, dacă ceilalți colegi nu vor să se implice. Important este că vei rezolva câteva probleme.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie – zodia Pești

Situația ta financiară este fluctuantă, astfel că banii de care dispui se pot duce repede. Încearcă să îi folosești pentru a repara ceea ce nu mai merge bine, la propriu, dar și la figurat.