Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Berbec

Va fi o zi norocoasă și te vei implica într-un proiect important. Cineva are nevoie de sprijinul tău și îți prinde bine să te ocupi și de alte lucruri, decât de munca ta obișnuită.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Taur

Primeşti o veste deosebită despre cineva care a avut, în trecut, un rol important în viaţa ta și o influență puternică. Dacă există vreo șansă să vă revedeți curând, nu refuza o întâlnire.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Gemeni

Vei avea o stare de spirit bună, chiar dacă ai mult de lucru și nu te ajută nimeni. Dar tu ai mereu idei ingenioase și vei reuși să găsești o soluție mai rapidă să le pui pe toate pe roate.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Rac

Mare atenţie la treburile mărunte de la locul de muncă. Trebuie să te ocupi mai repede de anumite documente ca să intri în posesia unor bani și să grăbești finalizarea unor proiecte mai ample.

Horoscop 20 octombrie – zodia Leu

Nu promite nimănui că poți rezolva lucrurile în locul altor persoane. Este posibil să faci greșeli pe care nu le mai poți îndrepta mai târziu. Ocupă-te doar de lucrurile pe care le poți face singură.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Fecioară

Te simţi singură în faţa tuturor problemelor și ai impresia că nimeni nu te poate ajuta. Dar poate că nu ai cerut sprijin celor mai potrivite persoane. Uneori, o persoană întâlnită întâmplător poate veni cu soluția salvatoare.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Balanță

Primești un obiect util în casă și te ocupi mai mult de treburile plictisitoare pe care ți le cere familia. Îți sacrifici timpul liber de dragul soțului sau al părinților, dar vei fi răsplătită cu dragoste.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Scorpion

Încearcă să te concentrezi pe treburile urgente dimineața. O vreme, vei avea sentimentul că totul merge pe dos, dar trebuie să îți organizezi mai bine activitățile și vei reuși să te bucuri de o după amiază mai liberă.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Săgetător

La serviciu, ai probleme cu unii dintre colegi care te critică, dar vei avea ocazia să le demonstrezi că nu au dreptate. Soluțiile găsite de tine vor fi mult mai eficiente decât metodele lor.

Horoscop 20 octombrie – zodia Capricorn

Stai mult mai bine cu banii şi ai şanse să îţi sporeşti bugetul. Se pare că vei face o adevărată afacere dacă vinzi ceva de valoare de care tu nu mai ai nevoie. Poate fi vorba de electrocasnice pe care vrei să le schimbi.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Vărsător

Relaţiile cu unii colegi sau prieteni pe care îi vezi mai rar se deteriorează. În schimb, în familie, poţi câştiga un aliat deosebit în persoana unei rude mai în vârstă care te va ajuta cu bani.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Pești

Ai nevoie de o nouă sursă de câștiguri, dar Mercur acționează cu întârziere în această perioadă și este posibil ca investițiile tale să nu îți aducă niciun beneficiu imediat. Bazează-te doar pe ceea ce primești.