Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Berbec

Poți realiza lucruri deosebite la serviciu, dacă profiți de momentele favorabile și pui o vorbă bună la timpul potrivit. Toți colegii știu că se pot baza pe tine și te ajută și ei la rândul lor. Ar fi bine să te concentrezi asupra sarcinilor noi.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Taur

Este greu să le faci tuturor pe plac și să le împlinești dorințele. Alege ce este mai important și ocupă-te de fiecare în parte. Dacă ai zi liberă azi, trebuie să o petreci alături de copii și să le oferi mai multă distracție.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Gemeni

Ai grijă câți bani cheltuiești azi, mai ales dacă ești într-o mică vacanță pe la munte. Păstrează o sumă de bani deoparte. Proiectele tale sunt și ele importante, așa că trebuie să păstrezi resursele de care ai nevoie pentru tine!

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Rac

Începe să îți meargă mai bine, chiar dacă lucrurile se mișcă destul de greu. Cu doza potrivită de optimism și bună dispoziție, nimic nu îți va sta în cale. Poți face aproape tot ce îți dorești, dacă ai oamenii potriviți lângă tine.

Horoscop 2 decembrie – zodia Leu

Vei reuși să rezolvi toate chestiunile bănești și să închei discuțiile neplăcute cu unele persoane din cercul tău de apropiați. Azi, trebuie să te relaxezi și să te întâlnești doar cu oamenii care te apreciază și te susțin.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Fecioară

Îți merge mai bine din punct de vedere financiar și, curând, vei mai pune niște bani deoparte pentru tine sau pentru familie. Dar azi îți permiți să cumperi câteva delicatese sau să îți distrezi copiii.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Balanță

Gândește-te de două ori înainte de a promite ajutor cuiva sau înainte de a-ți asuma anumite responsabilități mai complexe. Cu timpul, aceste obligații se vor schimba și vor fi mai greu de îndeplinit de unul singur.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Scorpion

Jupiter pune la cale călătorii, cumpărături scumpe și distracții, dar tu trebuie să alegi doar ceea ce îți place. Dacă trebuie să pleci la drum lung, toate îți vor merge din plin și vei reuși să îți atingi scopul.

Horoscop 2 decembrie – zodia Săgetător

Vei fi cooptat în activități noi, vei merge la petreceri sau vei primi o invitație pe care nu o poți refuza. Iar dacă nu mai ai datorii sufletești din trecut, este timpul să te gândești la schimbări și la persoanele noi din viața ta.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Capricorn

Începe o perioadă a transformărilor, în care relația de cuplu poate fi mai frumoasă! Azi veți reuși amândoi să vă destindeți, să vă distrați cu prietenii și să uitați de griji. Pasiunea va primi un impuls puternic.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Vărsător

Abține-te de la comentarii, când toată lumea în jur este agitată și nervoasă. Te confrunți cu persoane ambițioase și orgolioase, care nu vor recunoaște că au greșit. Îți trebuie multă răbdare să încerci să îndrepți lucrurile.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Pești

Dacă ai probleme legate de bani, vei primi sprijinul familiei. Sub o formă sau alta, persoanele care te iubesc vor fi alături de tine și te vor ajuta, să nu te simți nicio clipă că ești singură.