Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Berbec

Va fi o zi în care ești tot mai solicitată la muncă și te vei implica într-un proiect cu perspective mari pe viitor. Dacă reușești să colaborezi cu ceilalți colegi fără probleme, veți câștiga toți.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Taur

Relaţia intimă poate trece prin momente mai tensionate, dar Mercur te va sprijini financiar, astfel că vei putea împlini una dintre cele mai mari dorințe ale persoanei iubite. Efortul tău va fi apreciat. 

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Gemeni

Vei descoperi că unele persoane apropiate iau decizii fără să te anunțe și te pun în fața faptului împlinit. Rămâne de văzut dacă deciziile lor sunt bune sau îți vor da viața peste cap.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Rac

Vei avea tot felul de discuții cu unii dintre colegi. Se anunță o ședință destul de lungă, dar trebuie lămurite aspecte controversate la muncă. Vor fi colegi care vor avea mai multă nevoie de experiența ta.

Horoscop 18 octombrie – zodia Leu

Saturn retrograd poate accentua probleme mai vechi pe care le credeai deja rezolvate. Vestea bună este că Mercur te va ajuta să le rezolvi mult mai ușor cu ajutorul unor bani.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Fecioară

La serviciu, vei reuşi să îți convingi partenerii sau clienții că ai toate calităţile necesare pentru a prelua o funcție de conducere. Este posibil ca statutul tău profesional să se schimbe.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Balanță

Este o zi foarte bună să iei o decizie majoră pentru sănătatea sau pentru bunăstarea ta. Poate că ar fi bine să renunți la un obicei costisitor sau poate te gândești să te muți în altă locuință.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Scorpion

Obligațiile de la serviciu îți dau planurile peste cap azi, dar după amiaza va fi mai ușoară. Trebuie doar să renunți la micile planuri care oricum erau mai greu de pus în practică.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Săgetător

Vor fi discuții la serviciu legate de documentele de valoare sau de clienții noi, care pot aduce o investiție importantă. Te așteaptă o ședință cu șefii care vor să schimbe unele activități.

Horoscop 18 octombrie – zodia Capricorn

Ești apreciată la serviciu pentru experiența ta și pentru modul rapid în care organizezi lucrurile. iar azi va fi nevoie iar să organizezi anumite activități sau proiecte care au tot fost amânate din lipsă de timp.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Vărsător

Se ivesc cheltuieli mari, este posibil să apară o ofertă bună pentru un obiect scump pe care ți-l dorești de multă vreme, poate un telefon sau un calculator. Merită să faci o investiție, dacă ai banii deja pregătiți.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Pești

Mercur te ajută când te aștepți mai puțin și îți arată cum poți face rost de banii de care ai nevoie. Încearcă să îți plătești mai întâi datoriile și apoi să te ocupi de investițiile pe care le cere familia.