Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Berbec

Venus arată că este bine să te ocupi de bani și de cumpărături în folosul familiei. Îți va merge bine și vei reuși să te achiți de toate datoriile restante, mai ales dacă aveai facturi de luna trecută.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Taur

Va fi o zi prielnică. Poate că vor apărea obstacole pe care nu le-ai prevăzut, dar în multe privințe lucrurile se vor derula mult mai ușor. Vei descoperi că poți face mult mai bine ceea ce zilele trecute nu reușeai! 

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Gemeni

Cere ajutor, dacă te poticnești, pentru că Venus favorizează colaborările și parteneriatele. Sub auspiciile ei, lucrurile se vor derula mai repede și vei reuși să realizezi ceea ce ți-ai propus până diseară.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Rac

Vei afla lucruri noi și vei primi vești care te vor lua prin surprindere. Dacă ai nevoie de ajutor, apelează la persoanele de încredere din jurul tău care te vor ajuta cu discreție, fără să își aroge vreun drept asupra ideilor tale.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Leu

Ar fi bine să te ocupi de chestiunile financiare urgente, să îți plătești datoriile sau să recuperezi banii pe care i-ai dat altor persoane. În curând, vei avea și tu nevoie de fonduri mai consistente, pentru că vor spori cheltuielile.

Horoscop 18 noiembrie – zodia Fecioară

Ar trebui să te implici mai mult în proiectele soțului tău și în activitățile lui de zi cu zi, în care are nevoie de tine. Opinia ta, implicarea și sprijinul tău sunt foarte importante pentru el, mai ales în aceste zile.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Balanță

Apar tot felul de surprize, iar Venus va avea o influență hotărâtoare asupra proiectelor tale. Unele lucruri se vor aranja în altă ordine, unele relații se vor redefini în așa fel încât să îți ai mai multă încredere.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Scorpion

Pentru relația voastră de cuplu ar trebui să redefinești prioritățile. Aveți nevoie de un suflu proaspăt să ieșiți din șabloane și din programul vostru monoton. Găsește o distracție nouă pentru seara de vineri.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Săgetător

Venus te poate ajuta azi să închei cu bine o perioadă tensionată și să fii mai fericită. Ziua de azi va fi mai liniștită, te vei putea odihni și te vei putea ocupa de mici activități relaxante. Ți-ar prinde bine să mergi la teatru.  

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Capricorn

Încearcă să te detașezi de problemele celorlalți și să te ocupi de planurile tale prioritare. Ai de partea ta astre puternice, iar Venus te va ajuta din punct de vedere material cu resurse noi.

Horoscop 18 noiembrie – zodia Vărsător

Dacă ai mai mult timp liber, te vei decide mai ușor asupra lucrurilor importante de care ai nevoie. Trebuie doar să te ocupi de câteva probleme de ordin practic și să îți organizezi programul de azi astfel încât să fii alături de familie.

Horoscopul zilei de 18 noiembrie – zodia Pești

A început un proces de regenerare pe care Luna plină din zodia ta îl amplifică și te ajută atât în plan emoțional, cât și fizic. Dacă ai avut probleme de sănătate, organismul se fortifică și vei reuși să te vindeci.