Cine s-a născut în zodia Racului se poate considera norocos, deși are și el parte de provocări și schimbări neașteptate. Dar Racul are un fel aparte în care tratează viața cu bune și cu rele. Întotdeauna știe să se descurce, chiar dacă trebuie să dea doi pași înapoi. Vei fi surprinsă să afli lucruri pe care nu le știai despre Raci.

Racii sunt deosebit de intuitivi

Zodiile de Apă au o calitate deosebită care se manifestă mult mai puternic la ele, decât la alte zodii. Aceste semne beneficiază de o intuiție aparte, iar dintre cele trei zodii de Apă, Racii sunt cei mai intuitivi. Este suficient să se uite o dată în ochii cuiva, că își vor da seama ce dorește, cât este de sincer și cât de multe ascunde.

Racii pot fi întreprinzători

Așa sensibil, nostalgic, romantic și emoțional cum este, Racul nu neglijează latura mai practică a vieții și face tot posibilul să își asigure un confort material. În primul rând, este interesat de carieră și afaceri pe care le poate dezvolta singur sau împreună cu o mână de prieteni. Este un tip întreprinzător și te va surprinde cât de bine știe să își împartă banii pentru a obține cât mai multe de la viață.

Racilor le place să facă ordine

Zodia Rac este una dintre cele patru zodii cardinale, ceea ce înseamnă că nativii ei au abilități de lideri și le place să preia controlul atât în familie, cât și în societate sau la muncă. Dar nevoia lor de control nu se manifestă ca la Capricorni sau Berbeci, care calculează totul și vor să se impună. Racii domină prin implicarea lor intensă și emoțională, prin energia și optimismul cu care vor să vadă lucrurile în mișcare în jurul lor. Când un Rac încearcă să se impună și să te conducă, nu o face din propriile interese, ci cu cele mai bune intenții ca și lui, dar și ție să îți fie mai bine.

Nativii din zodia Racului, capabili de emoții intense

Nu te lăsa indusă în eroare de tăcerea sau pasivitatea înșelătoare a Racului. Ei nu sunt niciodată indiferenți. Fie că iubesc, fie că urăsc sau se tem, o fac din toată inima și e greu să le mai schimbi sentimentele. Au o intuiție puternică și știu când merită să se implice, și când trebuie să plece mai departe.

Racii sunt loiali și nu concep să trădeze în iubire

Când un Rac iubește intens, o face o singură dată în viață și rămâne alături de partenera lui pentru totdeauna. Pentru el, ori e iubire, ori nu e! Sentimentele profunde nu se schimbă și este capabil de multă dăruire și multe sacrificii pentru familie. În multe cazuri, însă, dragostea și loialitatea lor se poate transforma în posesie și gelozie copleșitoare pentru partenerii lor.