Femeia Berbec – știe ce vrea de la viață!

Dintre toate zodiile feminine, femeia Berbec știe cel mai bine ce vrea de la viață și nu este vorba de copii, de aventuri și iubiri pasionale, de bani sau averi, așa cum și-ar dori, poate, alte femei. Le va avea și pe acestea, dar marea ei putere este cea interioară. Indiferent de ceea ce îi oferă viața, femeia Berbec știe exact ce vrea și poate trece cu capul sus peste toate obstacolele.

Femeia Taur – propria sa șefă

Nativele născute în zodia Taur sunt femei puternice, rezistente și foarte sigure pe ele. Niciodată o femeie din Taur nu va lăsa pe altcineva să îi conducă viața, să îi dea ordine, să aleagă în locul ei. Superputerea femeii Taur este faptul că ea este propria ei șefă. Nimeni nu îi stă în cale!

Femeia Gemeni – își vindecă singură rănile

Gemenii sunt apreciați în societate, sunt sociabili și buni profesioniști, dar puțini știu că această zodie este foarte echilibrată și își recunoaște toate vulnerabilitățile deschis. Dar mai mult decât atât, femeia Gemeni are puterea sufletească de a-și vindeca singură toate durerile, rănile și eșecuri. Nu are nevoie de nimeni să îi panseze inima rănită.

Femeia Rac – poate transforma visurile mari în realitate

Racii sunt idealiști și mari visători. Ei au ambiții mari încă din adolescență: o facultate dificilă, o carieră de top, o familie numeroasă, o casă luxoasă, câștiguri și afaceri bune. Racii sunt materialiști, cu atât mai mult femeia Rac, ea punând mereu accentul pe siguranța ei financiară. Iar puterea ei este să transforme marile visuri în realitate, tocmai pentru că știe cum să atragă banii.

Femeia Leu – dăruiește totul în dragoste

Cine se bucură de dragostea unei femei din Leu este un om deosebit de norocos și fericit. Va avea toată viața inima ei pătimașă, afecțiunea și pasiunea ei înflăcărată. Superputerea acestei femei constă în dragostea pe care o poate dărui bărbatului care o merită cu adevărat și copiilor ei.

Femeia Fecioară – zodiile feminine și puterea de a vindeca

Fecioara este deosebit de afectuoasă și grijulie cu oamenii ei dragi. Este imposibil să nu ajute pe cineva aflat în mare necaz. Știe cum să aline dureri, știe cum să le vorbească oamenilor care au nevoie de ea. Dintre zodiile feminine este zodia cea mai înzestrată cu o putere psihologică de a vindeca și alina cu ajutorul cuvintelor.

Femeia Balanță – oferă echilibru celorlalți

Când ai nevoie de un sfat, când ai nevoie să vorbești cu cineva, apelează la prietena ta din Balanță. Femeia Balanță este un foarte bun sfătuitor, are o gândire echilibrată, are multă empatie, ține foarte mult la oameni și știe cum să îi ajute să se echilibreze atunci când trec prin momente grele.

Femeia Scorpion – aerul ei misterios

Femeia Scorpion atrage și intrigă. Este imposibil să nu fii intrigat de personalitatea ei puternică și misterioasă totodată. Sunt momente în care crezi că o cunoști bine, alte momente în care te va surprinde cu sfaturile ei înțelepte sau cu alegerile ei curioase. Tocmai atunci când crezi că știi ce vrea, te va surprinde cu lucruri pe care nu știai despre ea.

Femeia Săgetător – știe cum să aplaneze conflicte

Nativa din zodia Săgetător este o femeie implicată, este atentă la cei din jur și se ocupă adesea de activități de binefacere. Mai mult decât atât, are puterea de a împăca pe toată lumea, oricât de dificile ar fi situațiile cu care se confruntă cei din jurul ei.

Femeia Capricorn – caută tot ce e mai bun în oameni

Nativa din zodia Capricorn știe cum să vadă întotdeauna ambele fețe ale monedei, ea poate să vadă și binele, și răul din oameni, și nu se va concentra niciodată pe ceea ce este mai rău. Femeia Capricorn este înțeleaptă, răbdătoare și empatică. Îi va ajuta pe cei din jur să pună în evidență tot ce au mai bun și să se ridice, dacă stau pe marginea prăpastiei.

Femeia Vărsător – viziuni reale din viitor

Dintre toate zodiile feminine, nativa din zodia Vărsător are capacitatea cea mai dezvoltată de a prevedea cum vor evolua lucrurile în viitorul apropiat. Femeia Vărsător nu se lasă înșelată de aparențe și nici nu visează imposibilul. În schimb, are viziuni reale despre viitor și merge pe firul cel mai drept pentru a le vedea împlinite

Femeia Pești – o intuiție puternică

Nativele din Pești sunt înzestrate, poate, cu cea mai puternică intuiție din tot zodiacul. Este imposibil ca femeia Pești să nu presimtă când se apropie un eveniment important în viața ei. În plus, toate nativele din Pești au vise premonitorii. Ascultă de ea, dacă te avertizează că ceva te poate pune în pericol!