În multe culturi de pe glob, numerele pare și zilele pare sunt considerate mai norocoase pentru că ele amintesc de putere… cum spune și proverbul… unde-s doi, puterea crește. Numerele impare pot fi mai puțin norocoase, dar au și ele vibrații benefice din alte puncte de vedere.

Data nașterii: numere pare sau impare?

În ce zi te-ai născut? Se ia în considerare doar ziua, fără lună și an. Dacă te-ai născut pe data de 15, acest număr pare să fie norocos la bani, iar dacă te-ai născut într-o zi pară, spre exemplu, pe data de 28 se pare că ai o carismă puternică.

Numerologii susțin că numerele pare sau numerele cu soț sunt numere rotunde, favorabile și benefice pe mai multe planuri: familie, copii, sănătate, carieră. Pe de altă parte, numerele fără soț sau numerele impare, chiar dacă sunt mai puțin norocoase, par să fie favorabile din punct de vedere social, al relațiilor intime, al dezvoltării personale și al talentelor native.

Interesant este că persoanele născute în zile impare se înțeleg mai bine între ele, decât cele născute în zilele pare. Între persoanele care au venit pe lume în zile fără soț se dezvoltă mai ușor relații de prietenie și pasiuni aprinse. Dar persoanele născute în zile cu soț sunt distante între ele și păstrează de cele mai multe ori simple relații amicale sau colegiale.

Personalitatea ta, în funcție de numere

Numerologii consideră persoanele născute în zilele fără soț deosebit de sociabile, inteligente și creative și… mai mult decât atât, se pare că aceste persoane sunt compatibile între ele în dragoste. Cine este născut într-o zi impară se înțelege mult mai bine cu cineva născut tot într-o zi fără soț decât cu cineva născut într-o zi cu număr par.

Multe dintre aceste persoane au talente înăscute, spre exemplu talent literar, un talent artistic sau pur și simplu un talent organizatoric deosebit. De aceea, multe dintre ele fac o carieră frumoasă în domenii în care se pot dezvolta singure și pot demonstra că sunt foarte creative. Pe de altă parte, aceste persoane sunt mai puțin grijulii decât cele născute în zilele cu soț. Ele iau viața mult mai ușor, știu să zâmbească tot timpul și nu își fac griji din orice.

Dacă ești născută într-o zi cu soț adică într-una din zilele pare ale lunii, ai un caracter solid, ești organizată, cumpătată și onestă. Nu îți faci visuri inutile, nu îți risipești energia pe lucruri de nimic, pentru că știi să apreciezi lucrurile de valoare. Pentru tine contează timpul, sufletul și educația.  Aventurile, micile distracții sau petrecerile fără rost nu te atrag. Întotdeauna îți vei petrece timpul făcând ceva folositor. Ești un om pe care ceilalți se pot baza, dar nu acorzi ajutor și atenție decât celor care merită. Îți faci puțini prieteni, dar nu ești indiferentă față de persoanele care au nevoie de tine și care știu să aprecieze un gest frumos.

Cum te influențează la naștere numerele impare

tort-cu-lumanari-pentru-ziua-de-nastere

Persoanele născute în zilele impare 1, 11, 21 și 31 sunt puțin mai egoiste, concentrate asupra lor, obsedate de control, dar totuși destul de atente și harnice.

Persoanele născute în zilele de 3, 13 și 23 se concentrează foarte mult asupra dezvoltării personale, sunt comunicative, se înțeleg bine cu cei din jur și sunt atrase de noutăți, călătorii și mici aventuri.

Persoanele născute în zilele de 5, 15 și 25 sunt familiste, grijulii, strângătoare și ordonate. Ele sunt foarte atente cu banii și fac orice pentru a câștiga mai bine.

Persoanele născute în zilele de 7, 17 și 27 sunt destinate succesului și numai marile obstacole sau drame din viața lor le pot da destinul peste cap. Ele au în general o carismă puternică, sunt individualiste, se descurcă singure în orice împrejurare și întotdeauna ies câștigătoare.

Iar persoanele născute pe 9, 19 și 29 sunt mai egoiste, sunt înclinate către activități stranii, individualiste, ieșite din tipar, dar creative. Din partea lor poți avea oricând parte de surprize, dar și de cadouri foarte generoase.

Cum te influențează la naștere zilele pare

Persoanele născute în zilele pare cu 2 și anume 2, 12 și 22, se pare că sunt norocoase în dragoste, sunt mai norocoase și la serviciu, au parte de echilibru și stabilitate. Numerologii spun că astfel de persoane atrag dragostea și sunt iubite de-a lungul vieții până la adânci bătrâneți.

Persoanele născute în zilele pare  4, 14 și 24 au mai mult noroc la bani, dar sunt și foarte generoase. Lor le place să aibă familii numeroase, se căsătoresc de tinere și vor să aibă mulți copii, cel puțin vreo trei.

Persoanele născute în zilele pare cu 6  și anume 6, 16, 26 sunt mai norocoase în ceea ce privește cariera, faima și realizările profesionale. Dar ele beneficiază și de vibrații benefice din partea numărului 6 care le protejează sănătatea și le ajută să fie rezistente și logevive.

Despre persoanele născute pe 8, 18 și 28, numerologii spun că sunt personalități puternice, că au carismă și calități de lider și că atrag norocul ca un magnet. Dacă este așa sau nu, stați cu vorbă cu persoanele născute într-o zi cu număr par!