Așa cum zodia ta ți-a dăruit la naștere mai multe calități și atribute cu care te poți lăuda, ea ascunde și un demon interior. Este un mic tiran, cu care te lupți, fie că o faci conștient, fie că nu conștientizezi acest lucru. Dar cu cât te analizezi mai bine și îți privești în față demonul interior, cu atât vei reuși să îl stăpânești.

Zodia Berbec – lipsa curajului

Berbecul este o zodie temerară, puternică, impulsivă și foarte curajoasă. Oricât de grele ar fi încercările vieții, Berbecul nu se lasă niciodată dominat de ele. Se ridică și luptă, caută soluții, dărâmă porți, face totul pentru a rezolva problemele, chiar dacă uneori ia și decizii greșite. Le va îndrepta cu timpul! Demonul lui interior este tocmai teama de a nu avea curaj în clipele grele. Berbecul se luptă tot timpul cu el să fie mai puternic și mai bun, mai curajos decât toți cei din jur.

Zodia Taur – lăcomia

Se știe că Taurii sunt oameni muncitori și ambițioși, își caută profesii și joburi bine plătite, le place să câștige mulți bani și să trăiască în confort. Le este teamă până la paroxism de sărăcie și lipsuri și de multe ori devin lacomi pentru a-și satisface propriile nevoi. Acesta este demonul lor interior: lăcomia. Deși câștigă bine, vor mai mult și mai mult, pentru a nu le lipsi niciodată nimic. Dar trebuie să facă diferența dintre confort și lăcomie și să mai fie atenți și la cei din jur.  

Ce demon interior are zodia Gemeni – dualitatea

Se spune că Gemenii au un caracter dificil și de multe ori se răzgândesc imediat după ce au luat o decizie. Acesta este demonul lor interior, dualitatea, însoțită de indecizie și nesiguranță. Persoanele din jurul lor știu că se pot aștepta oricând la o surpriză de la Gemeni. Pe de altă parte, însă, mulți nativi din Gemeni își stăpânesc acest demon și fac eforturi mari să fie mai siguri pe ei și să își păstreze toate promisiunile.

Zodia Rac – răzbunarea

Nativii Raci sunt emoționali, sunt sensibili și nesiguri. De multe ori trăiesc cu teama că cei din jur nu îi apreciază, că nu sunt iubiți și respectați. Ei pun foarte mult preț pe imaginea lor în societate. Tocmai din această cauză devin răzbunători, atunci când nu primesc suficientă atenție și apreciere. Dacă superi un Rac, te poți aștepta oricând să găsească o cale să se răzbune subtil.

Zodia Leu – încrederea de sine

Leii sunt mândri, se simt puternici, capabili de orice, inteligenți și descurcăreți. Este adevărat că posedă toate aceste calități, dar uneori au prea mare încredere în ei înșiși. Sunt momente în viață în care încrederea de sine devine prea puternică, iar Leii dau dovadă de mândrie și infatuare, jignind pe cei din jur.

Zodia Fecioară – egoismul

Cine cunoaște bine nativii din zodia Fecioarei știe că sunt foarte inteligenți, descurcăreți, dar și materialiști. Pentru Fecioare, confortul financiar contează foarte mult și se luptă să ajungă întotdeauna pe posturi bine plătite. Dar demonul lor interior, egoismul, se dezvoltă pe măsură ce devin mai puternici, mai bogați și mai influenți.

Zodia Balanță – confortul personal

Se știe că nativii din Balanță sunt oameni generoși, îngăduitori și echilibrați. Ei sunt parteneri de încredere, colegi buni, prieteni sufletiști și mai ales iubiți fideli pe viață. Au multe calități, dar au și mici defecte mai puțin știute. Demonul interior al zodiei Balanță este confortul personal. Oricât de generoși sunt cu cei din jur, nativii Balanță caută uneori doar confortul personal și riscă să piardă afecțiunea celor din jur.

Ce demon interior are zodia Scorpion – secretomania

Scorpionii nu sunt nici cei mai generoși, dar nici cei mai egoiști din zodiac. Cu toate acestea, au un mare defect… le place să ascundă aproape tot ce fac. Este un soi de secretomanie care le poate dăuna cu timpul. Nu le place deloc să se afle pe unde umblă, ce prieteni au, unde lucrează, ce bani câștigă, unde pleacă în vacanțe. Micile secrete din viața lor le dau Scorpionilor iluzia falsă că dețin un soi de putere.

Zodia Săgetător – îndoiala de sine

Săgetătorii bravează adesea, se cred invincibili, deosebit de inteligenți și puternici. Sunt aventuroși, au capacitatea de a-și asuma riscuri și le place să se lupte pentru o idee. Cu toate acestea, au un demon interior care îi doboară în momentele mai grele: îndoiala de sine. Mulți Săgetători fac greșeli foarte mari tocmai pentru că se îndoiesc de capacitatea lor de a lua decizii.

Zodia Capricorn – superioritatea

Capricornii au personalități puternice, dar sunt oameni echilibrați, de încredere și foarte serioși. Cu toate acestea, există un demon interior al zodiei care se regăsește aproape la fiecare nativ – superioritatea. Fără să se manifeste fățiș, mulți Capricorni se cred superiori celor din jur, mai ales dacă reușesc în viață și își construiesc cariere puternice. Când pun mâna pe putere, este posibil să se schimbe!

Zodia Vărsător – slăbiciunile

Vărsătorii sunt nonconformiștii zodiacului, sunt inventivi, ingenioși, inteligenți, aventurieri. Mulți dintre reușesc să ducă vieți ieșite din comun, de-a dreptul spectaculoase. Au personalități sclipitoare și sunt iubiți de cei din jur. Cu toate acestea, Vărsătorii au anumite slăbiciuni care ne fac să ne îndoim de ei. Unii cad în patima viciilor, alții se lasă ușor manipulați, alții abandonează prea ușor când dau de greu.

Zodia Pești – convențiile sociale

Se știe că nativii Pești au o natură deosebită și sunt înzestrați cu o intuiție puternică. Tot ceea ce fac în viață este dictat de inima lor, de emoțiile prin care trec, de ceea ce simt. Raționalul are o pondere mai mică, decât emoțiile și dorințele subconștientului. Peștii sunt sufletiști și curajoși, își oferă cu drag inima și sunt atașați de persoanele apropiate. Dar tocmai din această cauză, uneori țin prea mult cont de convențiile sociale și au de pierdut.