1. Săgetător

Pe primul loc mereu la aventuri, călătorii, excursii, destinații inedite și activități riscante, Săgetătorul este mare amator de drumuri lungi, cu destinații necunoscute. Pentru Săgetător, nu există acasă. Ținut într-un singur loc, se plictisește și oricum nu prinde rădăcini. El trebuie să fie liber, să călătorească și să exploreze. Săgetătorul trăiește pentru a călători, atât de mult îi place!

2. Berbec

Pentru Berbec, orice călătorie este o aventură și îi place să plece singur. Fără soție, fără copii, fără amici care să îl țină pe loc, Berbecului îi place să descopere destinații inedite, pe unde nu prea calcă niciun turist. Iar călătoriile sunt cu atât mai mult o pasiune, dacă le poate îmbina cu activități sportive extreme sau cu drumeții dificile.  

3. Capricorn

Nativul Capricorn, așa serios, domestic și organizat cum este el, este un mare iubitor de călătorii. De îndată ce începe să își facă bagajele, călătoria devine o plăcere și o necesitate, care îl ajută să iasă din viața lui monotonă. Și cu atât mai mult îi place să călătorească, dacă experiențele și destinațiile pe care le descoperă sunt mai variate.

Ce alte zodii amatoare de călătorii mai sunt în top

4. Vărsător

Nativul Vărsător se plictisește, dacă stă prea mult într-un singur loc. Chiar dacă nu are cine știe ce bani, face el rost de un mic buget și călătorește în fiecare an. Îi plac foarte mult drumețiile în natură și îi place să descopere locuri puțin umblate de oameni, parcuri naționale bine întreținute, peșteri, castele în ruină și orice loc plin de istorie, magie și secrete.

5. Gemeni

Gemenii nu au astâmpăr și ar pleca tot timpul de acasă. Dar lor le place să descopere istoria, tradițiile, obiceiurile localnicilor, până și secretele lor culinare. Și le mai place să călătorească în grup, cu o mână de prieteni sau cu partenerii lor de viață. Gemenii iubesc vacanțele și călătoriile, dar nu ar pleca singuri nicăieri. Însă, ei se distrează cel mai bine și mereu sunt pe punct de plecare, fiind mereu în topul cu zodii amatoare de călătorii.  

6. Fecioară

Nativii Fecioare sunt oameni spontani și plini de surprize, chiar dacă par așa de organizați și plictisitori tot timpul. Când vor să se distreze, călătoriile sunt o prioritate pentru ei. Își organizează cu grijă orice excursie și orice vacanță, aleg locuri deosebite, chiar luxoase, dacă își permit, locuri în care pot vizita muzee, grădini botanice, teatre, palate sau casele memoriale ale unor personalități marcante.

7. Leu

Călătoriile și vacanțele sunt o mare petrecere pentru Lei și nu pleacă niciodată singuri. Le place să se distreze, ei se duc la mare pentru cluburi și la munte pentru focul de tabără pe care îl fac seara lângă cort. Le place să aibă prietenii cu ei, să cânte, să danseze, să fie în centrul atenției, să flirteze cu fetele frumoase și vacanța va fi astfel cea mai reușită.