Anul 2022 are o semnificație deosebită pentru numerologi care consideră că numerele 2 și 22 sunt numere speciale, benefice și norocoase. Numărul dualității reprezintă balansul între două entități puternice, echilibrul și armonia.

Ce valoare are 0 lângă numărul 2

Secondat de 0, numărul 2 își sporește puterea în anul 2022. Numerologii spun că zero nu este deloc un număr lipsit de semnificații, din contră când apare un zero el va amplifica puterile numărului de lângă el.

Zero corespunde dezvoltării și deschiderii spirituale, el dezvăltuie un potențial ascuns de care putem beneficia, anunță șanse la care nici nu ne gândeam și un flux continuu de energie pe care trebuie să îl valorificăm.

Astfel, 20 este un număr în favoarea noastră anul acesta, mai ales că este urmat de 22 care aduce și el beneficii și șanse, fiind un număr simetric, rotund, format din două numere pare identice.

Ce proiecte și acțiuni favorizează numărul 2

Se spune că, spre deosebire de numerele impare, numerele pare reprezintă un întreg în sine, iar 22 cu atât mai mult este un număr care nu lasă nimic neterminat sau la voia întâmplării. Influența lui ne îndeamnă să ne concentrăm doar asupra planurilor pe care le putem finaliza în acest an și asupra ideilor mai simple pe care le putem pune în aplicare.

Vibrațiile benefice ale numărului 2 ne ajută să finalizăm proiecte esențiale și lucruri de bază pentru confortul și bunăstarea noastră. În tot ceea ce facem trebuie să avem sprijinul partenerului de cuplu, al familiei sau al copiilor, deoarece numărul 2 este dedicat celor care sunt atașați de familie și de soții sau soțiile lor.

Toate activitățile și planurile în doi sau făcute împreună cu familia și pentru familie vor fi apreciate și vor avea șanse mari în anul 2022. Este un an al speranței, dar și al iubirii, al afecțiunii sincere și al împlinirilor alături de copii și de părinți.

Semnificațiile numărului 2 pentru anul 2022

Echilibru                                  Balanță

Încredere                                  Siguranță

Cooperare                                 Diplomație

Afecțiune                                  Parteneriat

Susținere                                   Comunicare

Empatie                                     Generozitate

Adaptare                                    Dragoste