Luna nouă din Balanță este unul dintre cele mai frumoase momente de la începutul toamnei, ea aducând zile bune și șanse noi pentru câteva zodii favorizate. Află dacă ești printre nativii cu noroc în următoarele zile, când va fi Luna nouă, după data de 25 septembrie.

Luna nouă din Balanță și zodia Gemeni

Viața ta socială va fi mai activă, vei fi căutată de oameni cu care poți colabora pentru diverse proiecte care pot fi bine plătite. După Luna nouă din 25 septembrie apar tot felul de șanse, de oferte și parteneriate, comunici mai ușor cu superiorii și poți avea norocul să găsești o altă sursă de bani.

Zodia Rac

Luna nouă este întotdeauna un moment benefic pentru zodia ta, mai ales acum în septembrie, când ea captează energia armonioasă a Balanței. Profită de aceste zile și implică-te în activități noi, încearcă să începi proiectele dificile pentru că vor demara mai ușor și vei avea sprijin din partea familiei.

Zodia Balanță și Luna nouă

Luna nouă din Balanță, din 25 septembrie, acționează în plan personal și în planul vieții de familie. Nu este exclus să apară șansa de a începe o relație nouă de dragoste, dacă ești dispusă să îi acorzi încredere unui posibil partener de viitor. De asemenea, se întrevăd noi activități acasă, alături de copii, care îți vor ridica moralul și tonusul general.

Zodia Scorpion

În preajma Lunii noi, zodia ta va fi favorizată în toate proiectele care țin de casă și de familie. Vei descoperi lucruri pe care le poți îmbunătăți cu bani puțini, vei descoperi un hobby nou, vei moderniza unele camere sau chiar întreaga locuință. Luna nouă din Balanță este favorabilă zodiei tale și vei găsi un echilibru între serviciu și familie, astfel încât copiii și cei dragi ție să se simtă ocrotiți.

Zodia Pești

Profită cât poți de mult de Luna nouă din 25 septembrie și concentrează-te asupra unui proiect important pentru familia ta sau pentru copii. Se pare că tu sau cineva din familie, poate soțul sau unul dintre părinți, găsește o sursă nouă de bani și veți face anumite investiții. Vei fi plină de energie, vei avea un tonus ridicat și te poți ocupa de obiectivele mai dificile.