Capricornii, greu de mulțumit

Nativii Capricorni pun accentul pe intimitatea lor, pe independența și siguranța lor. Nu este ușor să te apropii de ei, pentru că nu acceptă pe orice și sunt greu de mulțumit. În această zodie se nasc cei mai mulți cârcâtoași, spun astrologii.

Capricornii sunt mereu gata să critice, să judece, găsesc nod în papură și vor ca totul să fie perfect. Să fie un defect genetic? Poate, dar intențiile lor nu sunt rele. Ei sunt capabili să vadă defectele și lucrurile strâmbe acolo unde alții nu văd nimic, iar intenția lor este să le îndrepte și să te ajute.

Nativii Raci, un pic cam critici

De ce sunt Racii atât de critici și sunt greu de mulțumit? Pentru că ei sunt mult mai ambițioși decât par la prima vedere. Racii vor totul de la viață, vor multă dragoste, necondiționată și nelimitată, vor confort, bunăstare, o familie fericită, copii extraordinari… adică tot ceea ce ne dorim cu toții la superlativ.

Dar când nu reușesc să își îndeplinească visurile, devin critici și amari și nu te mai înțelegi cu ei. Viața nativilor Raci trece de la o extremă la alta și foarte puțini dintre ei sunt echilibrați din punct de vedere emoțional. Nu este de mirare că sunt greu de mulțumit.

Zodia Fecioară, mereu exigentă

Perfecționistele zodiacului, nativele din Fecioară sunt întotdeauna pe lista zodiilor greu de mulțumit. Fecioarele vor mult de la cei din jur și de la ele însele. Sunt pretențioase și muncesc foarte mult pentru ca totul să fie perfect. Nimic nu le abate de la direcția și obiectivul lor.

Sunt capabile de mari sacrificii pentru a ajunge mai sus și pentru a obține un profit mai mare sau avantaje pe care ceilalți nu le au. Nativii din Fecioară sunt exigenți, le place să trăiască bine și nu le scapă nicio ocazie să își facă viața mai frumoasă. Dacă au obținut ceva, vor dori și mai mult!

sursa foto: 123rf.com