Terapii corporale

Criolipoliza este o tehnică de remodelare corporală care folosește temperaturi scăzute pentru a elimina excesul de țesut adipos. Această procedură cosmetică non-chirurgicală se bazează pe o tehnologie de înghețare a celulelor adipoase care sunt distruse și apoi eliminate de organism prin transpirație sau alte procese ale sistemului limfatic. Țesuturile din jurul zonei tratate nu sunt în niciun fel afectate.

Eliminarea țesutului adipos persistent este uneori dificilă chiar și cu efort susținut. Criolipoliza este o soluție eficientă pentru a scăpa de câțiva centimetri din aceste zone în care nu pare să mai funcționeze combinația de diete și antrenamente.

Unul dintre avantajele acestei proceduri este că nu necesită timp de recuperare, astfel încât este o opțiune de luat în calcul și de către persoanele care nu își permit să lipsească de la serviciu sau au alt fel de îndatoriri de la care nu pot lua pauză. Efectele încep să se vadă în câteva săptămâni, iar rezultatele obținute sunt eficiente și de lungă durată.

Aparatele din noua generație pot acționa atât pe suprafețe mari, cât și pe zone reduse în funcție de nevoile tale specifice și de recomandările medicului specialist:

  • abdomen;
  • șolduri;
  • fese;
  • spate;
  • gât;
  • zona de deasupra genunchilor;
  • interiorul brațelor;
  • linia sânilor;
  • interiorul coapselor.

Nutriție

Pornește de la ideea că înfometarea nu este răspunsul, indiferent care este rezultatul pe care vrei îl atingi. Organismul are nevoie de soluții de nutriție care să acopere nevoile generate de stilul tău de viață. Are nevoie de o dietă echilibrată, de un plan alimentar personalizat bazat pe obiectivele, preferințele tale și nivelul de activitate fizică. Planul de nutriție trebuie adaptat constant în funcție de evoluția ta, astfel încât să îți ofere resursele necesare pentru îndeplinirea scopului propus.

Sport

Dacă te numeri printre persoanele care aleg să se concentreze mai mult pe activitatea fizică pentru modelarea corporală, poți spune că ai avut o alegere pentru viitorul tău. Odată ce descoperi beneficiile sportului asupra fizicului și psihicului, vei dori întotdeauna să revii la antrenamente și să descoperi noi metode de a face mișcare. Pe lângă scăderea în greutate, definirea sau creșterea masei musculare, sportul te ajută să îți împingi limitele și să îți descoperi potențialul. Cu cât vrei să îți schimbi corpul într-un mod mai drastic, cu atât trebuie să muncești mai mult.

Activitatea poate fi adaptată la condiția fizică și la rezultatul dorit, de preferat împreună cu un antrenor. Sportul este accesibil atât celor cărora le place să își petreacă timpul indoor, cât și outdoor, atât celor care preferă activitățile individuale, cât și de grup. Poți încerca alergare, înot, kickboxing, dans, fitness, fotbal, patinaj, în funcție de preferințe și de anotimp. Dacă nu rezonezi cu prima variantă aleasă, nu renunța.

Cuvintele care îți dorești în mod ideal să caracterizeze acest proces sunt: sănătate, perseverență, echilibru, răbdare. Toate aceste strategii de remodelare se bazează pe abilitatea de transformare a corpului în urma imboldului venit din exterior. Așadar, acordă corpului timp să se schimbe în propriul ritm ca să obții un rezultat de durată.

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Cronosmed