Cea de-a 22-a ediție a galei „Premiile TVmania” și-a desemnat câștigătorii marți, 14 noiembrie, în cadrul unei gale festive, prezentate de actorul Marius Florea Vizante, la Hotelul Sheraton din București.

De mai bine de două decenii, cititorii TVmania, revistă care a împlinit anul acesta 25 de ani de existență, își votează emisiunile preferate în cadrul unei campanii în care redactorii revistei fac nominalizările. Ediția din acest an a Premiilor TVmania a presupus trei săptămâni de votare, în care cititorii au putut să-și aleagă favoriții la cele 14 categorii din concurs.

Vezi aici cine sunt câștigătorii de la Premiile TV Mania 2023!

Vedetele nominalizate și nu numai au răspuns prezent și au acordat o grijă deosebită vestimentației. Au fost la putere costumele de inspirație masculină, dar și rochiile de seară, strălucitoare, accesorizate impecabil.

Andreea Esca și Corina Caragea, ținute identice la Gala Premiilor TVmania 2023

O „gafă” simpatică au făcut colegele proteviste Andreea Esca și Corina Caragea, care au avut ținute identice, evident fără să dorească acest lucru. Costumul alb aparține unui brand popular în România, preferat de multe vedete și costă aproximativ 4000 de lei, sacoul plus pantalonii.

Dar nu au fost singurele vedete cu haine „gemene”. Colegele de la Kanal D, Denise Rifai și Andreea Mantea, au purtat costume „all black”, aproape la fel, singura diferență fiind croiul sacoului. Și Ioana Petric (Prima TV) a făcut aceeași alegere, costum negru.

Alina Ceușan, Adela Popescu și Irina Fodor au ales rochii de seară lungi, demne de un covor roșu, iar senzuala Ramona Olaru, de la „Neatza” (Antena 1), a arătat superb într-o rochie sexy, scurtă și fără mâneci. Ramona a fost flancată, permanență, de colegii Răzvan și Dani.

Vezi mai jos galeria foto. IMAGINI: Dumitru Angelescu

adela-popescu-si-radu-valcan-foto-dumitru-angelescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 24

Au fost și vedete TV care au mizat pe culori puternice. Iulia Pârlea, prezentatoarea meteo de la Pro TV, a purtat o salopetă verde, iar Anisia Gafton, o rochie fucsia. Vedetele masculine au mizat pe combinația salvatoare sport-elegant, unii dintre ei optând pentru încălțăminte sport, pantaloni lejeri și sacou.

Cum s-au îmbrăcat vedetele masculine la Premiile TVmania 2023

andi-moisescu-dumitru-angelescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 18 / 24

Citește și: Delia și ținuta cu care a șocat Internetul: „Lumea zice că-s Satana”. Cagula cu coarne și cizmele gigantice au stârnit un val de reacții. Cum a răspuns solista

Citește și: Denise Rifai și Tania Budi, ca surorile. Cinci petreceri mondene unde au venit împreună și au atras toate privirile cu ținutele lor