Anamaria Prodan nu privește înapoi, ba chiar s-a apucat să facă de tot curățenie în viața ei, după divorțul, încă nepronunțat, de Laurențiu Reghecampf. Zilele acestea, impresara se află în renovări, căci a decis să curețe complet un perete întreg din casa ei, pe care se aflau postere, poze și pagini din ziare și din reviste cu ea și cu Laurențiu Reghecampf.

A angajat o echipă de profesioniști, iar Reghe a fost acoperit cu tapet alb în doi timpi și trei mișcări. „Work in progress” („În lucru…”), a scris Anamaria în dreptul imaginilor video pe care le-a pus pe Instastory.

Iar asta nu e tot. Anul acesta, Ana l-a șters pe Reghe și de pe pielea ei, acoperind tatuajul cu acesta, pe care-l avea pe spate, cu un mănunchi de trandafiri (foto în galerie).

anamaria-prodan-reghe-postere-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anamaria Prodan își dorește ca fiul ei să-și cunoască frații vitregi

Chiar dacă a luat aceste măsuri radicale, Ana a avut, în ultima vreme, un discurs mai calm și mai așezat legat de perioada tulbure din viața ei. Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, are un băiețel cu aceasta, iar un al doilea copil este pe drum. Anamaria Prodan ne-a mărturisit că își dorește ca fiul ei și al lui Reghe, Bebeto, să-și cunoască, la un moment dat, frățiorii vitregi.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria pentru libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Fiul Anamariei Prodan a împlinit 15 ani și e copia fidelă a lui Reghe: „Tu ești toată viața mea”. Cât de frumos s-a făcut adolescentul Bebeto!

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, adevărul neștiut despre cei 6 copii ai familiei Prodan-Reghecampf. L-a cunoscut Bebeto pe Liam, frățiorul lui vitreg? „Eu am cerut asta”

Citește și: Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară. Mesajul postat de iubita lui Laurențiu Reghecampf și reacția lui imediată