Cineastul în vârstă de 74 de ani are o avere de 5,4 miliarde de dolari. Mare parte din avere provine din vânzarea, în urmă cu șase ani, a companiei LucasFilm către Walt Disney Co. În urma tranzacției, Lucas a obținut 4,05 miliarde de dolari.

Urmează Steven Spielberg, scenarist, regizor şi producător, cunoscut pentru filme ca „Jaws”, „E.T.”, „Raiders of the Lost Ark”, „Schindler’s List” şi „Saving Private Ryan”. Averea sa este estimată la 3,7 miliarde de dolari.

Oprah Winfrey, în vârstă de 64 de ani, cunoscută ca realizatoare de televiziune, dar și actriță. E pe locul 3, cu o avere de 2,8 miliarde de dolari.

În top 10 se află, în premieră, și Kylie Jenner, una dintre surorile lui Kim Kardashian. Aceasta a reușit să intre în top grație vânzărilor Kylie Cosmetics, companie pe care o deține. În vârstă de 21 de ani, ea este pe cale să devină cea mai tânără miliardară prin propriile mijloace.

Kyle e la egalitate cu rapperul Jay-Z, soțul lui Beyonce, fiecare cu o avere estimată la 900 de milioane de dolari.

La foarte mulți ani de la lansare, David Copperfield încă face o grămadă de bani. Cu o avere estimată la 875 de milioane de dolari, el susține 600 de spectacole anual în Las Vegas. Urmează rapperul Diddy (825 de milioane de dolari), jucătorul de golf Tiger Woods (800 de milioane de dolari) şi scriitorul James Patterson (800 de milioane de dolari).

Vezi și La 42 de ani de la lansare, o trupă celebră încă scoate cei mai mulți bani din muzică, la nivel mondial. Topul Forbes al celor mai bine vânduți muzicieni

Citește și: