Celebra artistă a dezvăluit că și-a pierdut un bun prieten, care i-a fost și stilist și care a avut tot timpul grijă de imaginea ei. Aceasta și-a luat rămas bun de la bunul ei prieten printr-un mesaj sfâșietor.

„Coincidențele … Ieri s-a întâmplat să găsesc această fotografie, în timp ce organizam folderele cu poze, de pe calculator. Văzându-te, mi-am adus aminte de personalitatea ta unică. Ziua în care te-am întâlnit a fost cea în care am vrut să-mi schimb radical aspectul și am vrut să-mi tai părul până la umeri.  Răspunsul tău a fost NU și mi-ai zis: părul tău este imaginea ta. Ești una dintre puținele vedete naturale.  Așa că nu l-am tăiat mai mult de două degete. Mi-am amintit, de asemenea, de ziua în care ai avut grijă de părul meu, la nuntă. Ai făcut-o cu atât grijă… Ieri mă gândeam că dacă voi merge la Miami, te voi vizita, ca astfel că aflu, azi, că ai mers pe un alt drum. Un geniu al industriei modei tocmai a plecat. Mulțumesc pentru tot, vei rămâne cel mai bun” a scris Thalia, pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

Las coincidencias… Ayer precisamente me encontré con estas fotos mientras organizaba folders en mi computadora. Viéndolas recordé la personalidad única de @oribecanales. El día en que lo conocí fui con la intención de cambiar mi look radicalmente y quería cortármelo a los hombros. ¡Su respuesta fue un rotundo NO! “¡Tu cabello es Thalia, es tu trademark!” ¡Eres de las pocas que conozco con ese largo natural!” ¡Jamás me lo corto más de dos dedos! También recordé el día en que me peinó para mi boda. Lo hizo con tanto cuidado y cariño. Ayer mismo pensé …”cuando vaya a Miami lo voy a visitar”… La vida y sus misterios… justo hoy me entero de que se nos adelantó en el camino. Un genio de la industria de la moda acaba de partir. ¡Gracias por tanto hermoso Oribe! ¡Siempre serás el mejor! ??

A post shared by Thalia (@thalia) on

Citește și: