În urmă cu 22 de ani, Sharon Stone a primit doar 1% șanse de supraviețuire, după ce a trecut printr-o hemoragie la creier, care a durat 9 zile. Stone admite că nu poate lucra prea mult acum, pentru că trebuie să aibă un program mai strict pentru a gestiona efectele negative cu care a rămas în urma episodului medical de acum peste două decenii.

În 2001, a făcut un anevrism cerebral. O arteră vertebrală i-a sângerat în creier timp de nouă zile. Ca printr-o minune, vedeta a scăpat cu viață, dar nu fără sechele. La acel moment, actrița era în cea mai bună perioadă a vieții sale, atât profesional, cât și personal. Cu cinci luni înainte reușise să-l adopte pe fiul ei, Roan, acum în vârstă de 23 de ani, cu soțul ei de la acea vreme, jurnalistul Phil Bronstein.

Sharon Stone: „Am vrut să mă prefac că totul e bine”

‘Elvis’ premiere, 75th Cannes Film Festival, France – 25 May 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

„Pentru mult timp, am vrut să mă prefac că totul e bine. Am nevoie de opt ore neîntrerupte de somn pentru ca medicația pe care o iau să-și facă efectul și să nu fac crize. Sunt o angajată cu dizabilități și din cauza asta nu primesc multe joburi. Acestea sunt lucrurile cu care mă confrunt de 22 de ani. Acum sunt deschisă în legătură cu asta”, a povestit Sharon pentru People.

După acel episod dramatic și traumatic, actrița a trecut printr-o perioadă neagră. Mariajul ei s-a destrămat și în 2004 a divorțat de Bronstein și, spune ea, Hollywoodul a încetat să o mai caute.

Probleme pe termen lung după ce medicii i-au dat 1% șanse de supraviețuire

Rememorând momentele de recuperare, Sharon a spus că la început nu vedea bine și că se bâlbâia. De asemenea, a avut probleme cu memoria mult timp.

„Am pierdut totul. Mi-am pierdut toți banii, custodia copilului meu și cariera. Am pierdut toate acele lucruri care simți să sunt identitatea ta, viața ta. Pe multe dintre ele nu le-am recuperat, dar am ajuns la un punct în acre sunt OK cu asta. Îmi dau seama că eu îmi sunt de ajuns”, a mai spus actrița din „Basic Instinct”.

Întrebată cum a reușit să-și recapete puterile pentru a se recupera, dar și pentru a-și împărtăși povestea, Stone a explicat: „Vin dintr-o familie destrămată. Am crescut crezând că trebuie să am grijă de toată lumea. Mi-a luat mult timp să înțeleg că am o viață a mea și că nu trebuia să o repar pe a tuturor celorlalți, că e OK să primesc îngrijire și să înțeleg că sunt de ajuns și ca persoană cu dizabilități. Sunt mândră de mine și de împlinirile mele-de la a supraviețui până la a-i ajuta pe alții să o facă”.

Citește și: Tragedie după tragedie pentru Sharon Stone. După mamă și nepot, acum i-a murit și fratele, la numai 57 de ani

Citește și: Sharon Stone, topless la plajă, la 64 de ani. Actrița și-a surprins fanii cu poza demnă de „Basic Instinct”. Ce mesaj transmite

Citește și: Sharon Stone, fotografie rară cu cei trei copii adoptați: ”Locuiesc în casa unei frății pline de șosete mirositoare”