Trăiește visul american la 77 de ani! Saveta Bogdan a filmat pentru o reclamă în America. Ce produs a promovat și cu ce s-a ales de pe urma ei

Și nu se ascunde de nimeni, își permite chiar să fie vocală pe subiect. Nu de puține ori s-a referit la iubitul ei avocat, mai tânăr decât ea.

Recent, vedeta a spus și ce planuri are legat de această latură a vieții. Pentru că mulți s eîntrebau dacă ar mai putea urma o nuntă în viața ei, solista a răspuns și acestei curiozități.

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. Prima dată, fiind foarte tânără, a ajuns să divorțeze rapid. A încercat încă o dată, fără prea mult noroc, ajungând să fie trădată de soț, după 30 de ani de căsnicie.

Saveta Bogdan, discuții savuroase cu ginerele ei american

Saveta Bogdan are o fiică, pe nume Cătălina, care este stabilită în America. Artista recunoaște că se înțelege foarte bine cu ginerele său, chiar dacă acesta nu știe limba română. Au limbajul lor în care comunică, unul ușor amuzant.

„Eu sunt o soacră bună! Dacă îmi iubesc fata, îl iubesc și pe ginere! Îl iubesc pe ginere, cu toate că îi zic, când se bagă în fața mea să spele vasele: „Hai mai lasă-mă cu America ta! Lasă că fac eu!”. Totuși, în engleză, vorba „fac eu” înseamnă o prostie. Atunci, n-am mai zis, am repetat-o de vreo 2 ori fără să vreau!

A zis: „Cătălina, mama ta are o problemă!”. „Ce problemă?”. „Că face ea!”. În engleză înseamnă o prostie! Nu m-am obișnuit, câteodată mă enervează și zic: „Du-te cu America ta! Lasă-mă în pace! Trăiesc eu în America ta? Nu mă interesează America ta!” (n.r. cu faptul că se vorbește în engleză)”, a declarat Saveta Bogdan, pentru ego.ro.

Dialoguri savuroase între Saveta Bogdan și ginerele ei! Cântăreața s-a săturat de America: ”Nu mai rezist”. Ce spune despre mâncarea de acolo

saveta bogdan a filmat pentru o reclama in suaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce spune artista despre iubitul avocat

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit și despre viața sa sentimentală.

Saveta Bogdan vrea să se căsătorească la 77 de ani! „Să aibă grijă de mine, să îmi cumpere și mie…”

„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine!

Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost! El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot!

O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?”, a mai spus Saveta Bogdan.

Vezi și La 76 de ani, Saveta Bogdan are o viață amoroasă tumultuoasă! S-a despărțit de fostul iubit tinerel și e de câteva luni cu un ambasador: ”Sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român!”

Citește și:

Certificatul de deces al lui Mathew Perry a fost dezvăluit

Cum e Monica Bîrlădeanu în relații. Declarații rare ale vedetei despre viața de cuplu