Actrița Sandra Bullock, în prezent mamă a doi copii de culoare, pe care i-a adoptat, a povestit recent că și-a dorit să devină mamă foarte devreme, încă de la 17 ani.

Voia să rămână gravidă și să aibă propriul copil, în ciuda vârstei fragede. Mama ei știa însă asta, motiv pentru care o ținea ”sub cheie”, după cum s-a exprimat actrița de Oscar.

”Voiam să rămân însărcinată la 17 ani. Voiam să fiu mamă la o vârstă foatre fragedă. Pur și simplu simțeam această dorință”, a declarat recent vedeta, care nu se poate bucura de un copil biologic.

”Mama știa asta și m-a ținut încuiată, sub cheie”, a mai spus Sandra Bullock, acum în vârstă de 54 de ani.

Ea simte bucuria de a fi mamă relativ târziu, însă se bucură la maximum de fiecare moment petrecut cu Laila, de șase ani, și Louis, de opt ani, copiii săi adoptați.

Tot mamă e Sandra Bullock și în următorul film în care o vom vedea ”Bird Box”, unul difuzat de Netflix. Aici, Sandra Bullock joacă rolul unei mame cu doi copii, care se află printre puținii supraviețuitori ai unei invazii extraterestre.

Vezi și În sfârșit recunoaște. Procedura la care recurge Sandra Bullock pentru a nu îmbătrâni. Vezi și cu ce actor i-a plăcut să se sărute

Citește și: