Pepe va fi tată din nou, de data aceasta de băiat. Yasmine Ody este însărcinată în şapte luni şi va aduce pe lume primul copil al cuplului, peste două luni.

Solistul a susţinut un concert marţi seara, 1 martie, în care a dat vestea că va fi tată de băiat.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă, , conform spynews.ro.

Pepe şi Yasmine Ody, relaţie de aproape un an

Pepe şi Yasmine Ody (26 de ani) sunt împreună din iunie 2021, iar iubita solistului se înţelege de minune cu cele două fetiţe ale lui Pepe cu Raluca Pastramă, Maria (9 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Cei doi şi-au asumat relaţia de la bun început, chiar dacă nu trecuseră nici patru luni de la divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă. Cântăreţul a fost însă rezervat, pe atunci, în declaraţii.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, pentru Click!, la acel moment.

Iată că lucrurile au evoluat frumos, iar Pepe şi Yasmine sunt o adevărată familie, la nici un an de la debutul idilei lor.

Cine este Yasmine Ody, iubita lui Pepe

Yasmine Ody are 26 de ani, este fotomodel și make-up artist. Ea are un salon de machiaj în Giurgiu şi oferă şi şedinţe la domiciliu, pe care cerea, în 2021, 100 de euro.

Ea şi Pepe s-au cunoscut în 2017, când a lucrat ca make-up artists, pentru videoclipul piesei solistului, „Sentimente intense”.

Vezi și Pepe a împodobit bradul cu fetițele și iubita! Imagini cu noua sa ”familie”

Citește și:

Împăcare răsunătoare la Hollywood! Nimeni nu îndrăznea să mai spere

Coșmarul neștiut al lui Emil Rengle de la Survivor România. Groaznic prin ce a trecut din cauza mamei sale…