Romina Gingașu (31 de ani), soția lui Piero Ferrari (78 de ani), a fost invitată joi dimineața (9 noiembrie) la „Matinalii Digi FM”, emisiunea de la postul de radio DigiFM. Românca a intrat în direct din biroul său și a povestit despre noul său proiect din România, Red Women Foundation, dar a oferit și câteva detalii inedite din relația cu soțul său. Piero Ferrari a intrat și el în direct la Matinalii Digi FM.

„Ferrari” Red Carpet – The 80th Venice International Film FestivalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari: „De curând ne-am cumpărat o Dacia”

Romina a povestit că vine aproape lunar în România și de cele mai multe ori chiar cu soțul ei. Mai mult chiar, le place atât de mult în România încât și-au cumpărat o mașină românească.

„Îi place în România. Este diferit față de Italia, România are un lifestyle frumos și ne place să venim pentru câteva zile. Ne deconectăm un pic de lumea Ferrari. Și chiar de curând ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București cu ea și i-a plăcut”, a spus Romina Gingașu, potrivit digifm.ro. Este vorba despre o Dacia Sandero Stepway.

Piero Ferrari a intrat și el LIVE la Matinalii Digi FM. Acesta a vorbit despre pregătirile pentru noul monopost Ferrari de Formula 1 dar și despre locurile preferate din România.

”Locul favorit? Sunt multe. Aveți foarte multe restaurante bune, multe locuri bune în care ne petrecem timpul liber, alături de prietenii Rominei, de prietenii mei. Petrecem weekend-uri plăcute aici.

Încă din iunie lucrăm la noul monopost. E un proces foarte complicat. Regulile sunt din ce în ce mai complicate”, a spus Piero Ferrari.

Ascultă aici interviul complet cu Piero Ferrari

Romina Gingașu (București) și Piero Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari. Foto: FacebookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 4 / 16

Cine este Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari

Romina are 31 de ani, este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară. În 2021 s-a căsătorit cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari (20 februarie 1898-14 august 1988). Acesta deține la ora actuală 10% din acțiunile Ferrari, primite moștenire de la tatăl său și are o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, potrivit Forbes.

Romina spune că nu a pierdut legătura cu România, ba chiar vine în țară destul de des, pentru că investește aici, în imobiliare, din 2016.

romina-gingasu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 16

Romina Gingașu: „Noi suntem o familie foarte normală”

Tot într-o intervenție la Digi FM, Romina a vorbit și despre cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari. „L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private (n.r. Bombardier este al treilea producător de avioane din lume). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24.

Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat”.

Romina a vorbit și despre viața cu soțul ei miliardar și spune că fac excese de nici un fel. „El e foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, spune ea.

„Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat ea.

Citește și: 7 românce căsătorite cu milionari străini

Citește și: Surorile Gabor, întâlnire în raiul milionarilor. Ramona și Monica își etalează ținutele și accesoriile la o cină de afaceri