„Te simți norocos când îți petreci fiecare zi alături de cel mai bun prieten și te simți împlinit când cel mai bun prieten îți este și soț.

Astăzi se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre. Îți mulțumesc, Laurentiu, pentru toata dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani nouă, dragul meu!”, a fost mesajul publicat de solistă în dreptul unor imagini superbe, din biserică, de la reînnoirea jurămintelor.

Nico este căsătorită din anul 1998 cu compozitorul Laurențiu Matei, angajat al Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti. Se cunosc de la 16 ani, dar s-au apropiat după ce Nico a divorțat de primul soț. Totuși, în căsnicia lor a existat o problemă, despre care Nico a vorbit fără rețineri, gelozia.

nico-si-laurentiu-matei-nunta-de-argint-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nico, extrem de geloasă în căsnicie

„După ce am divorţat, am devenit şi eu geloasă. Dacă primul meu soţ era el gelos, apoi, cu Laurenţiu, am devenit eu geloasă. Foarte geloasă. El nu mi-a dat niciun motiv, dar eu îmi făceam filme. Îmi imaginam tot felul de lucruri”, povestea Nico, la Antena Stars.

„La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a mai spus artista.

Din fericire artista spune că a avut lângă ea un partener minunat, iar soţul său a înţeles-o întotdeauna chiar şi atunci când aveau parte de certuri zilnic.

nico-si-laurentiu-matei-nunta-de-argint-2-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 4 / 7

„A fost genul de om care a încercat să mă liniștească. El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm, mai ponderat, are toate calitățile. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Nu e genul, e foarte liniștit și la locul lui. Dar și când îi sare acul, imediat stăm drepți”, a mai explicat Nico.

Citește și: Fiica lui Nico este o adevărată bombă sexy! S-ar putea să o știi din Supraviețuitorul

Citește și: Părinții lui Adrian Mutu au sărbătorit nunta de aur, 50 de ani de mariaj. Poze din tinerețe și mesaj emoționant din partea fiului cu 3 căsnicii