Drum final pentru îndrăgita actriță Natașa Raab, care a murit luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Natașa Raab a fost înmormântată la cimitirul Ungureni din Craiova, în prezența câtorva prieteni apropiați și actori ai Naționalului din Bănie.

Înainte de înmormântare, cei care au iubit-o și-au putut lua adio în foaierul Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit. Craiovenii prezenți au oferit un moment emoționant la sosirea dricului, aplaudând-o, minute în șir, pe actrița născută la Huedin, dar pe care au considerat-o o olteancă de-a lor. Imagini publicate pe Facebook de Oltenia TV sunt impresionante.

Mesaje emoționante pe coroanele de flori, depuse la căpătâiul actriței, dar și un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au fost prezenți sau au ajutat în vreun fel. Pe tabloul funerar al Natașei Raab apare numele ei complet, Natașa Marcela Gutul Raab și următorul mesaj: „Prietenii mulțumesc tuturor persoanelor care le sunt alături în aceste momente grele”.

Ultimele zile din viața Natașei Raab: „Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot”

Îndrăgita actriță Natașa Raab a rămas văduvă în 2019, apoi și-a pierdut și fratele, și mama. A rămas singură pe lume, pentru că nu a avut copii, dar o femeie cu suflet bun a îngrijit-o până în ultima clipă. Este vorba despre Victoria Velea, care a luat-o pe actriță, la dorința acesteia, în casa ei din Băilești. Iată ce povestește despre ultimii ani din viața Natașei Raab, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Natașa a murit ieri (n.r. pe 23 octombrie), la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât ”Vreau apă!”.

Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui.

Ea mă alinta ”mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”, a povestit Victoria Velea pentru sursa citată. FOTO: Capturi Oltenia TV

77-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Actrița Natașa Raab și medicul Val Guțul, poveste de iubire ca în filme: „Ne-am căsătorit după numai trei luni de când ne-am văzut prima dată”

Citește și: Șir de tragedii pentru Natașa Raab: și ea, și soțul și fratele s-au luptat cu cancerul. Soțul a murit în 2019, iar fratele, un an mai târziu

Citește și: Actrița Natașa Raab a murit la numai 70 de ani