Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără teamă de gura lumii. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a abordat mai multe subiecte legate de societatea în care trăim, vorbind și despre anumite întâmplări prin care a trecut.

Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?”

Monica Tatoiu a ținut să facă câteva declarații controversate despre ipocrizie, povestind și o întâmplare, care se pare că a enervat-o la culme.

„Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: ”Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?”. Avea și tocuri. Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea!

Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi… și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții.

În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă ”Când faci un copil?”. E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie! Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului”, a declarat ea înverșunată.

Monica Tatoiu a ținut să spună și care este una dintre cauze. La români nu prea există comunicare. ”La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este!”, a declarat Monica Tatoiu.

„Voi nu vă dați seama? Statisticile spun, desfrâul ăsta e exact apropierea sfârșitului, scrie și la Biblie!”, a mai spus Monica Tatoiu în cadrul podcast-ului cu Viorel Grigoroiu.

Monica Tatoiu, despre cum să-ți ții bărbatul acasă și de ce divorțează cuplurile de fapt: „Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani”

monica-tatoiu-are-pareri-clareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Pensia uriașă pe care o câștigă Monica Tatoiu

Nu e prima oară când Monica Tatoiu face declarații în stare să incendieze. Numai că vedeta nu se limitează la a vorbi despre alții, ea vorbește fără nicio problemă și despre ea.

Recent, aceasta vorbea despre finanțele sale, afirmând vehement că este milionară, dar prin munca proprie și cu multe și dureroase sacrificii.

„Da, sunt milionară. Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu. îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, că trebuie toți împușcați.”, spunea nu demult Monica Tatoiu în cadrul unui podcast.

Monica Tatoiu, despre pensia sa: „Sunt milionară. Mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit” Totul vine cu un cost! Ce-i reproșează fiul ei

Monica Tatoiu, secretul celor aproape 40 de ani de căsnicie: ”Îți vine mintea la cap la bătrânețe!” Sfaturi pentru cei tineri

Salariul pe care îl avea Monica Tatoiu

Vedeta își amintește cum în copilărie a experimentat aceleași sentimente prin care și băiatul său a trecut, la rândul său. Aceasta își vedea tatăl extrem de rar, el dedicând mai tot timpul carierei.

„Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme. Și tata a fost la fel: în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital. Nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui.

Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, mai spunea ea.

Monica Tatoiu vrea să se legalizeze drogurile şi prostituţia. La ce vârstă s-a apucat vedeta de băut și de fumat și cum și-a crescut băiatul

Vezi și Monica Tatoiu, despre fiul ei, care nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”

Citește și:

Ce spune Stela Enache despre muzica din ziua de azi, dar și despre influenceri: „O făcătură de oameni care nu au nimic de spus”

Cum arată și cu ce se ocupă Daria, fata lui Romică Țociu de la “America Express”