În urmă cu peste un an, fără să vrea, Lia Bugnar a ajuns pe prima pagină a presei mondene prin prisma despărțirii sale, după o relație de iubire de nouă ani, de Anghel Damian, actualul partener de viață al lui Theo Rose. Discretă din fire, aceasta a refuzat, mereu, să comenteze motivele separării de regizor.

Lia Bugnar, mesaj pentru copilul lui Anghel Damian, fostul ei iubit, și Theo Rose! Cine va fi nașa copilului

Lia Bugnar, primele declarații despre despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Pe alte teme, însă, chiar extrem de delicate, nu s-a sfiit însă să vorbească. Recent, invitată în cadrul podcastului „Intervievista cu Florentina Fântânaru”, Lia Bugnar a vorbit pe un subiect care nu e deloc la îndemâna oricui: moartea. „Spune-mi o dorință, Lia, zi-mi o dorință”, a provocat-o Florentina Fântânaru, iar răspunsul a fost total neașteptat.

Dispariția prematură a unei colege a pus-o serios pe gânduri, mărturisește actrița în vârstă de 54 de ani.

Mi-aș dori mult de tot să mor la timp, sincer! Nu vreau să apuc să trăiesc o bucată de viață chinuită care vine cu bătrânețea.

Am văzut, zilele trecute, o postare pe Facebook în care o colegă de-a mea a murit și a fost un șoc foarte mare pentru mine. Atunci mi-am zis .

Ea (colega Liei Bugnar – n.r) nu a murit la timp, ea a murit mult mai înainte de cât trebuia, dar cred că este un privilegiu să nu ai bucata aia de viață îngrozitoare uneori… cu boală. Asta înseamnă pentru mine să mori la timp, să fentezi nota aia de plată de la sfârșitul vieții, care uneori este mai mare decât orice”, a declarat Lia Bugnar.

actrita-are-doar-54-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Teatrul nici nu se întrevedea, în cazul ei

În cadrul aceluiași interviu, artista a recunoscut că în copilărie nu a mers deloc des la teatru, în ciuda profesiei de acum:

„Ca să mărturisesc, eu am fost un copil nedus la teatru. Foarte nedus la teatru. Am fost o dată sau de două ori. Cu clasa de vreo două ori, iar din proprie inițiativă cred că tot așa, o dată – de două ori”.

Chiar și așa, a făcut carieră în teatru Lia Bugnar este născută pe 4 ianuarie 1969, este bucureșteancă, iar în lumea artistică s-a făcut remarcată prin talentul ei ca dramaturg, scenarist, regizor, actriță și scriitoare română. Lia Bugnar a absolvit în 1995 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie, clasa profesor Sanda Manu.

Abia a fost cu Lia Bugnar în vacanță. Marius Manole, despre viața lui amoroasă: ”Se întâmplă ceva”

Printre cei mai des întâlniți actori în piesele Liei Bugnar se află Marius Manole, care îi este și bun prieten, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Irina Antonie, Cătălin Babliuc, Ofelia Popii, Radu Iacoban, Ana Ularu, Maria Buză, Anghel Damian și Istvan Teglas.

Vezi și Lia Bugnar, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Nimeni n-ar fi crezut că are și acest talent

Citește și:

Ana Baniciu și soțul ei se mută într-o casă veche de 100 de ani! De ce au luat această decizie și cui a aparținut aceasta

Cristi Brancu și soția lui, puși la zid după ce au postat rutina de îngrijire a băiatului lor, Tudor, de 12 ani