Despre Leonardo DiCaprio și iubitele lui s-a discutat mult, mai ales în ultima vreme, căci, deși anii au trecut, el a avut tot preferința de a avea în preajma lui femei mai tinere decât el. Acum, la 49 de ani proaspăt împliniți pe 11 noiembrie, se iubește cu modelul italian Vittoria Ceretti, care are doar 25 de ani, aproape jumătate din vârsta lui.

Aproape 20 de femei celebre i-au fost iubite lui Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio și Blake Lively. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16
  • Viața amoroasă a actorului a început să fie urmărită în 1994, când acesta a avut o relație cu modelul Bridget Hall. Ambii erau tineri, frumoși și la început de carieră.
  • Despre Leo și Claire Danes, cu care a jucat în „Romeo și Julieta”, s-a spus că au avut o chimie extraordinară în afara platourilor de filmare. Cu toate acestea, niciunul nu a confirmat idila.
  • Din 1996 în 1997, Leo s-a afișat cu modelul american Kristen Zang. Anterior, ea a fost logodită cu Nicolas Cage.
  • Odată cu rolul din „Titanic”, cariera lui Leonardo a prins cu adevărat aripi, la fel și „faima” de Don Juan. Amber Valletta, modelele Helena Christensen și Naomi Campbell, dar și Liv Tyler au avut scurte idile cu actorul. La fel s-a spus și despre Eva Herzigova, care atunci era căsătorită cu toboșarul lui Jon Bon Jovi.
  • Prima relație serioasă a lui DiCaprio a fost cu supermodelul Gisele Bundchen. Cei doi au fost împreună din 2000 în 2005. Tineri, superbi și celebri, dar și cu o mare pasiune comună, lupta pentru protejarea mediului, mulți i-au văzut mergând la altar. Nu s-a întâmplat asta, însă. Gisele s-a căsătorit în 2009 cu Tom Brady, jucător de fotbal american, de care a divorțat în 2022.
  • După Gisele, o altă blondă superbă a intrat în viața lui Leo. Tot un model: israelianca Bar Refaeli. S-au cunoscut în Las Vegas, la un concert U2, și au fost împreună din 2005 în 2010. Relația a fost presărată cu despărțiri și împăcări.
  • Pe Blake Lively a întâlnit-o la bordul iahtului lui Steven Spielberg, în Monte Carlo, în timpul Festivalului de Film de la Cannes 2011. Relația lor a durat doar cinci luni, dar au existat o mulțime de întâlniri romantice în jurul lumii, în destinații precum New York sau Veneția. Blake este acum măritată cu Ryan Reynolds și are patru copii cu el.
  • Erin Heatherton, model Victoria’s Secret, a fost 10 luni iubita lui DiCaprio. Deși se plăceau foarte mult, programele lor foarte pline de angajamente i-au ținut departe unul de celălalt. Nu s-au despărțit cu certuri sau scandal.
  • Pe lunga listă de modele cu care a fost Leo se află și Toni Garrn. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună la Festivalul de Film de la Cannes 2013. Anul următor s-au separat.
  • Fascinația pentru blondele înalte și superbe a continuat. Kelly Rohrbach, cu 16 ani mai tânără decât DiCaprio, i-a fost iubită câteva luni, în 2016.
  • În același an, în viața lui a apărut modelul danez Nina Agdal. În timpul relației au fost văzuți împreună în vacanțe în Montauk, New York sau Bahamas. S-au despărțit în 2017, scris US Weekly.
  • Relația cu Camila Morrone, cea mai recentă legătură amoroasă serioasă a starului de la Hollywood, a început în 2017. „Leo nu a mai iubit niciodată așa de tare”, spunea o sursă din apropierea actorului, în 2018. În 2020, cei doi au și adoptat trei câini, dar în august 2022, după cinci ani de relație, s-au despărțit.
  • Gigi Hadid a fost numele care s-a vehiculat după separarea de Camila, dar lucrurile nu s-au legat între ea și actor.

Cine este noua iubită a lui Leonardo DiCaprio. E proaspăt divorțată și e cu 24 de ani mai tânără decât el

Leronardo DiCaprio și noua lui iubită, modelul Vittoria Ceretti. Foto: Profimedia
Leronardo DiCaprio și noua lui iubită, modelul Vittoria Ceretti. Foto: Profimedia

În prezent, Leonardo DiCaprio are o relație cu modelul Vittoria Ceretti. Italianca are 25 de ani, e divorțată de mai puțin de un an și i-a furat inima actorului. Internauții l-au ironizat când au aflat vârsta șatenei: aceasta s-a născut la un an după ce filmul „Titanic” a fost lansat. Anturajul lui spune, însă, că el este îndrăgstit până peste cap de ea.

„Leo este înnebunit după Vittoria și găsește interesant fiecare aspect legat de ea. Îi place încotro se îndreaptă relația și se vede doar cu ea acum. Este foarte inteligentă și are toate calitățile pe care el le caută la o iubită”, a declarat, pentru Daily Mail, o persoană apropiată lui DiCaprio. De altfel, la petrecerea de ziua lui de naștere, când a împlinit 49 de ani, Vittoria a fost tot timpul în preajma lui Leo.

Citește și: Leonardo DiCaprio a pierdut lupta cu kilogramele. Cum l-au fotografiat paparazzii în vacanță

Citește și: Povestea frumoasă din „Titanic“ continuă și azi: Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, prieteni de 23 de ani

Citește și: Antonio Banderas, Don Juan pe marele ecran, statornic în iubirea din viața reală. Două mariaje, o relație lungă și un singur copil