Asta, mai cu seamă că majoritatea spun că nu țin dietă și mănâncă junk food, precum americanul de rând. În realitate, însă, în spatele aspectului căruia nu-i poți găsi defect stă multă muncă, discplină, uneori chiar sacrificiu.

Jessica Alba pare că face parte din categoria vedetelor perfecte, fără pic de efort. Actriță de succes, dar și mamă a trei copii, din care cel mai mic are doar 11 luni, Jessica Alba e preferata tuturor bărbaților, deși nu mai are 20 de ani.

Este genul de femeie care pare că s-a născut frumoasă și care nu face niciun efort pentru a rămâne așa.

Însă chiar ea recunoaște că lucrurile nu stau așa. Pielea, de exemplu, oglindește sănătatea întregului organism. Iar o piele frumoasă te face să pari mai tânără, mai radioasă. Pentru a avea o epidermă perfectă, vedeta din ”Little Fockers” încearcă să țină diete de detoxifiere.

Are la activ mai multe tentative, pentru că mai mult de cinci zile nu rezistă, după cum ea singură recunoaște. Iar cinci zile în care urmează această dietă care constă doar în lichide e, pentru ea, o mare reușită.

În prezent e în a doua zi de detoxifiere, iar ”planul alimentar” constă în: dimineața un smoothe verde, în loc de micul dejun, la prânz unul de proteine, iar seara o supă de legume.

Între mese, are undă verde doar la apă și ”suc verde”, bineînțeles provenind tot din legume sau fructe.

Practic, a rnunțat la proteinele animale, lactate, alcool, gluten, pentru a-și ”reseta” organismul înainte de Crăciun, după cum explică vedeta. Rămâne de văzut cât va reuși să reziste de data aceasta.

Vezi și Mai ieri era o femeie fatală, acum e de trei ori mamă. Jessica Alba și copiii ei – tabloul fericirii

Citește și: