Vedeta TV a reușit să-și țină ascunsă sarcina până acum. Melania a declarat de mai multe ori că își dorește un copil și se pare că I s-a îndeplinit visul. Aceasta este în al nouălea cer de fericire. Ea  este însărcinată în opt luni, iar la începutul anului va deveni mămică.

Fosta soţie a lui Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a luat câteva kilograme în greutate, aşa cum este normal într-o sarcină, dar este, parcă, mai frumoasă ca oricând. Vedeta a fost surprinsă cu burtica de gravidă de paparazzii revistei Ciao.  În ultimele luni, fosta prezentatoare Prima TV a evitat să-și expună burtica în imaginile de pe rețelele sociale. Singurul lucru care a dat de gândit a fost o fotografie de la un eveniment al Uniunii Europene, din urmă cu două luni, unde a și fost premiată pentru Asociația MagiCAMP, în care a purtat o rochie largă, ce i-a ascuns burtica.

 

Melania  Medeleanu iubeste copiii la nebunie și a renunțat la televiziune în 2016 pentru a-și dedica timpul în totalitate organizatiei MagiCAMP, unde ajută copii care suferă de afectiuni oncologice.

„Mai bine de 200 de voluntari, 12 echipe de medici, asistente medicale și psihologi, zeci de sponsori și susținători fac din MagiCAMP unul dintre cele mai faine, sigure, luminoase, prietenoase spații din care acești copii să-și ia bucurie, energie și forță să lupte mai departe cu trauma prin care au trecut sau încă mai trec”, a marturisit Melania Medeleanu pentru psychologies.ro.

 

 

Citește și: