Laura Giurcanu e cu 6 ani mai mare decât Aris Melkior, dar asta nu a contat pentru Cupidon, care se pare că i-a săgetat la America Express sezonul 6, reality-show-ul difuzat acum de Antena 1. Cei doi, rivali în concurs, dar iubiți în afara lui, au fost surprinși în tandrețuri de paparazzi Cancan.ro. Imaginile, care nu lasă loc de interpretări, pot fi văzute aici.

Laura Giurcanu și Aris Melkior, cină romantică și sărutări pasionale

Potrivit sursei citate, Aris și Laura au ieșit în oraș în cursul zilei de luni, 23 octombrie. Influencerița l-a luat pe fiul Andreei Esca de acasă, cu mașina ei, un Audi Q3, și au mers la un restaurant indian din București. Timp de două ore au mâncat, au râs, s-au relaxat, după care a urmat momentul romantic. Cei doi au fost surprinși sărutându-se, în mașină, Aris fiind cel care părea că deține controlul situației.

Mai mult ca sigur, idila dintre cei doi s-a înfiripat în timpul filmărilor care au avut loc în primăvară și iată că a continuat și după terminarea lor. Protagoniștii au reușit, însă să păstreze discreția, până în acest moemnt. În luna septembrie, Laura Giurcanu și Aris Melkior au petrecut o vacanță în Ibiza, dovadă fiind fotografiile publicate de amândoi în social media.

Pe 27 septembrie, fiul Andreei Esca a publicat pe Instagram o poză cu el și Laura, la plajă, frumoși, relaxați, zâmbitori. Laura i-a lăsat și un comentariu (foto galerie). Student la Barcelona, Aris este îndrăgostit de Spania și vorbitor fluent al limbii spaniole și se pare că a preferat această țară pentru a se distra cu noua lui cucerire.

laura-giurcanu-si-aris-melkior-vacanta-ibiza-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine e Laura Giurcanu de la „America Express”

Laura Giurcanu are 26 de ani, dar a apărut la TV acum mai bine de un deceniu, când câștiga emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, la Antena 1. Avea doar 14 ani atunci și a fost remarcată de designeri și stiliști.

Înălțimea de 1,85 metri și naturalețea au recomandat-o pentru pictoriale în cele mai cunoscute reviste de profil: Elle, Vogue sau Cosmopolitan. Laura Giurcanu a devenit vlogger în anul 2013, atunci când piață erau foarte puțini influenceri. Pe Instagram este urmărită de 884.000 de oameni, iar pe canalul ei de Youtube are aproape 400.000 de subscriberi. Laura Giurcanu a jucat și în filme, „5Gang” și „Un altfel de Crăciun”.

Sânziana Negru și Laura GiurcanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 9 / 10

Laura Giurcanu, înșelată de logodnic

În 2019, Laura Giurcanu și-a anunțat logodna cu Cesar Bîtlan, fondatorul „Hip Hop Take Overs”, de care s-a despărțit, între timp. Fosta concurentă de la Survivor povestea cum a fost înșelată de acesta.

Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație, care ajunsese să fie toxică, și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public.

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura într-un filmuleț publicat Instagram, la momentul respectiv.

Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe.  Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine.

Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit.

Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întâmpla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei”, povestea Laura Giurcanu pe rețelele sociale.

Citește și: Copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, fac senzație la Antena 1. Ce i-a învățat tatăl lor înainte să plece la America Express: „Tata ne-a făcut instructajul”

Citește și: Uite cum gătește Andreea Esca! Vedeta PRO TV a făcut obsesie pentru o mâncare ieftină și bună, pe care i-o trimite și fiului ei student: „Poți să îți imaginezi că trimit la Barcelona?”