Actrița se aștepta și la o astfel de reacție, motiv pentru care, alături de înregistrare, a inserat și câteva rânduri: ”Dacă nu vă plac săruturile cu câinii, nu priviți acest video! Iar comentariile răutăcioase păstrați-le în capul vostru!”.

 

View this post on Instagram

 

If you don’t like dog kisses DONT watch this video! Also leave mean comments in your head TY ✌???

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

N-a fost însă așa. Văzând că între vedetă și Izzy, câinele său, e un sărut în toată regula, mulți i-au amintit că e însărcinată și că și-ar putea pune în pericol fătul. Ba chiar cineva i-a scris: ”Aproape că mi-am pierdut fiica nenăscută din cauză că am pupat căței”.

Au existat însă destui care nu au văzut nimic rău în aceste dovezi de iubire.

Verdictul medicului

Pentru că părerile sunt atât de împărțite, People a stat de vorbă cu un specialist, pentru a afla adevărul. E sau nu vreo problemă să-ți săruți câinele cât timp ești însărcinată?

Potrivit dr. Sara Swift, care profesează în Green Bay, Wisconsin, ”a-ți săruta câinele nu ar trebui să fie o mare problemă”.

Problematic ar fi să atingi litiera pisicii sau cuștile rozătoarelor, a mai spus aceasta.

Singura problemă cu câinele, cât timp ești gravidă, ține de mărimea acestuia. Poate sări și te poate împinge, ai putea să te dezechilibrezi și să cazi, a mai spus medicul. Dar chiar și aceste cazuri sunt foarte rare.

Totuși, mai spune medicul, pentru că, într-adevăr, în cavitatea orală a câinilor sunt destule tipuri de bacterii, în general nu e o idee bună să săruți un câine, însărcinată fiind sau nu, a mai spus medicul.

Foto: Instagram

Vezi și Poză amuzantă în lift: Hillary Duff și iubitul își compară burțile, iar ea câștigă | FOTO

Citește și: